Liverpool'dan tarihi geri dönüş

Liverpool'dan tarihi geri dönüş

UEFA Şampiyonlar Ligi Yarı Final ikinci maçında Liverpool, Katalan Barcelona'yı sahasında konuk etti. İlk maçı 3-0 kaybeden Liverpool inanılmazı başararak rakibini 4-0'lık skor ile eledi.

Şampiyonlar Ligi Yarı Final eşleşmelerinde ikinci maçlar bugün oynanan Liverpool-Barcelona müsabakasıyla başladı.

İngiliz ekip İspanya'da oynanan ilk maçta 3-0'lık yenilgiyle sahadan ayrılırken kendi evinde Liverpool'u 4-0 malup ederek finale çıkmaya hak kazandı.

LİVERPOOL PES ETMEDİ

Futbolseverler için enfes bir görsel şölen oluşturan, Cüneyt Çakır yönetimindeki maç, Liverpool'un ezici üstünlüğü ile geçti. İlk golü 7'inci dakikada Divock Origi ile bulan Liverpool ilk yarıyı1-0 ile tamamladı

İkinci yarıya hızlı başlayan Liverpool 54 ve 56'ıncı dakikalarda Wijnaldum'un attığı goller ile skoru 3-0'a getirirken skoru ve turun da kaderini belirleyen isim Divock Origi oldu. Belçikalı forvet 79'uncu dakikada attığı gol ile skoru 4-0'a getirirken Liverpool'lulara Anfield'da muhteşem bir maç izletti.

"ASLA YALNIZ YÜRÜMEYECEKSİN"

İngiliz ekibinin taraftarları aldıkları galibiyetle sevinç gözyaşları dökerken heyecanlı 90 dakikanın ardından kutlamalar yaptı. Liverpool ile özdeşleşen ve sembolü haline gelen "Asla yalnız yürümeyeceksin" (You'll never walk alone) şarkısı maç sonunda hoparlörlerden çalınırken tribünler de bu şarkıya eşlik etti.

Liverpool'un finaldeki rakibi, yarın oynanacak Ajax-Tottenham müsabakasından gelcek sonuç ile belirlenecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.