Mamak Belediye Başkan Adayı Asım Balcı: Mamak'a OSB gelecek

Mamak Belediye Başkan Adayı Asım Balcı: Mamak'a OSB gelecek

AK Parti Mamak Belediye Başkan Adayı Asım Balcı, projelerini gazetemize değerlendirdi. Balcı, “Tüm Mamak’ın başkanı olacağım. Önceliğimiz de üretim, istihdam ve sanayinin geliştirilmesi olacak” dedi.

Mamak için yapacağı projeleri geçtiğimiz günlerde tanıtan AK Parti Mamak Belediye Başkan Adayı Asım Balcı, projelerini gazetemize değerlendirdi. Balcı, “Tüm Mamak’ın başkanı olacağım. Hemşehrilerimizle birlikte Mamak’ın çehresini değiştireceğiz. Mamak’a organize sanayi bölgesi yapacağız. İstihdamı ve üretimi arttıracağız” dedi. Altındağ için planlanan projelerin hiçbirinin yarım kalmadığını belirten Balcı, “Altındağ’a ne söz verdiysek yaptık. 80 proje sözü verdik 251 projeyle bitirdik” diye konuştu.

1-006.jpg

OSB İLE İSTİHDAM ARTTIRILACAK

AK Parti Mamak Belediye Başkan Adayı Asım Balcı, Mamak’ta önceliğinin üretim olduğunu ifade etti: “Mamak’ta bir diğer önceliğimiz de üretim, istihdam ve sanayinin geliştirilmesi olacak. Bu yolda ilk adımı Kızılca Sanayi Sitesi ile atacağız. Ortaköy bölgemizde ikinci bir projemiz daha var. Mamak Organize Sanayi Bölgesi ile de istihdam yaratmaya ve hemşehrilerimize hizmet etmeye devam edeceğiz. Mamak OSB 2 milyon 600 bin metrekare, Mamak Sanayi Bölgesi ise 10 milyon 700 bin metrekare büyüklüğünde olacak” dedi.

farketmez.jpg

“80 DEDİK 251 YAPTIK”

Altındağ’da görevde olduğu dönem içerisinde planladıkları hiçbir projenin yarım kalmadığını belirten ve Mamak’a hizmet etmeye geldiklerini söyleyen Asım Balcı, “Altındağ’da ne söz verdiysek yaptık. 2019 yılında yola çıktığımızda 80 proje sözü vermiştik 251 projeyle bitirdik. Hiçbir projemiz yarım kalmadı. Mamak için de her zaman sözümüzün arkasındayız. Mamak’a hizmet etmeye geliyoruz. Gece gündüz demeden Mamak halkına hizmet etmek için geliyoruz” ifadesinde bulundu.

f-etmezz.jpg

MAMAK’IN BAŞKANI OLACAĞIM

AK Parti Mamak Belediye Başkan Adayı Asım Balcı, tüm Mamak’ın başkanı olacağını ve kimseyi ayırmadan birlik içinde Mamak’ın çehresini değiştireceklerini şöyle ifade etti:

“Tüm Mamak’ın başkanı olacağım. Bize oy vermiş veya vermemiş hiç önemli değil. Göreve geldiğimde her bir hemşehrimi samimiyet ve muhabbetle kucaklayacağım. Vatandaşlara belediyemizin kapıları sonuna kadar açık olacak. Hemşehrilerimiz ile birlikte Mamak’ın çehresini değiştireceğiz. Her şeyi birlik ve beraberlik içerisinde kimseyi ayırmadan yapacağız. Büyükşehirde de Turgut Başkanımızla birlikte 31 Mart akşamı seçimleri kazanıp vatandaşlarımıza hizmet için göreve başlayacağız.”

dasd.jpg

“GECE GÜNDÜZ ÇALIŞACAĞIZ”

Seçim sürecinin son gününe kadar gece gündüz demeden çalışacaklarını ifade eden Asım Balcı, “Seçimlerin sonuna kadar gece gündüz demeyerek bütün hemşehrilerimizin kapısını çalacağız, elini sıkacağız ve desteğini isteyeceğiz. Aynı şekilde göreve geldiğimiz zaman da Mamak için gece gündüz demeden çalışacağız. Hemşehrilerimizin bizim yanımızda olacağından şüphemiz yok. 31 Mart’ta seçimi kazanıp hemşehrilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

eski-baskanlara-tesekkur.jpg

ESKİ BAŞKANLARA TEŞEKKÜR

Asım Balcı, önceki dönemlerde Mamak Belediye başkanı olarak görev yapan Gazi Şahin, Mesut Akgül ve Murat Köse’ye teşekkür etti. “1999 yılından beri Gazi Şahin Başkanımızla başlayan Mesut Akgül Başkanımızla devam eden Murat Köse Başkanımızla geldiğimiz noktada taş üstüne taş koyan emek veren Mamak’ımıza hizmet veren bütün belediye başkanlarımıza yapmış oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür ederim” dedi.

SOSYAL ALANLAR YAPACAĞIZ

Asım Balcı, vatandaşların sosyalleşebileceği alanlar oluşturacaklarını şu ifadelerle söyledi:

“Vatandaşlarımızın sosyal faaliyetlerde bulunabilecekleri mahalle merkezleri inşa edeceğiz. Kültür ve sanat etkinliklerine ağırlık vereceğiz. Kütüphaneler, mahalle konakları ve sosyal merkezler yapacağız. Mamaklılar daha çok ve daha kolay sosyalleşecek. Vatandaşlarımıza hizmet etmek için geliyoruz. Büyükşehirde de Turgut Başkanımızla birlikte vatandaşlarımıza hizmet etmek için çalışacağız.”

skype-lnk.jpg

ÖNCELİK ÇOCUKLAR VE GENÇLER

Önceliklerinin çocuklar ve gençler olduğunu ifade eden AK Parti Mamak Belediye Başkan Adayı Asım Balcı, “Mamak için çok güzel projeler hazırladık. Bu projelerde birinci önceliğimiz çocuklarımız ve gençlerimiz. Yine önceliklerimiz arasında kadınlarımız, engellilerimiz, yaşlılarımız bulunuyor. Bizim kendimize belirlediğimiz en öncelikli misyon Mamak’ın en çok çocukların ve gençlerin belediyesi olması. İçerisinde eğitim atölyelerinin, evcil hayvan parkının, eğitim amaçlı hobi bahçelerinin bulunduğu 30 bin metrekarelik Mamak Çocuk Köyü yapacağız. Mamak’ı çocukların ve gençlerin belediyesi yapacağız. Çünkü çocukların ve gençlerin mutlu olduğu bir şehrin geleceği garanti altındadır” açıklamasında bulundu.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.