Mamak’ta Çorumlu kapışması: “Ben hakiki, o çakma Çorumlu”

Mamak’ta Çorumlu kapışması: “Ben hakiki, o çakma Çorumlu”

Çok sayıda Çorumlunun yaşadığı Mamak’ta, AK Parti de CHP de Çorumlu aday çıkardı. CHP adayı Veli Gündüz Şahin, AK Parti adayı Asım Balcı’ya “Çakma Çorumlu” göndermesi yaptı. Tescilli bir Çorumlu olduğunu belirten Şahin, "Gerisini Asım Bey düşünsün!" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Mamak Belediye Başkan Adayı Veli Gündüz Şahin, kahvaltı organizasyonunda basın mensupları ile bir araya geldi.

Yerel medyadan pek çok temsilcinin katıldığı etkinlikte Şahin, ilçede yapacağı projelerden ve seçim atmosferindeki yoğunluktan bahsetti.

1-003.jpg

ÇORUM TARTIŞMASI

Gazeteilksayfa muhabirinin, rakibi olan AK Parti Adayı Asım Balcı’nın da Çorumlu olmasını hatırlatması üzerine Şahin, “Ben tam Çorumluyum, tescil ettirdim. Türk Standartları Enstitüsü’nden belge aldım. Asım Bey Osmancık ilçesi, Karadeniz’e doğru bir yerde. Gerisini kendisi düşünsün” dedi. Şahin ayrıca, Mamak’ta 130 bin Çorumlu vatandaşın ikamet ettiğini ve seçimlerde bunun belirleyici olacağını belirtti.

2-002.jpg

HALK İÇİN BELEDİYECİLİK

Halkın yanında, halk için bir belediyecilik anlayışıyla yola çıktıklarını söyleyen Şahin şöyle konuştu:

"Liyakatin ön planda tutulduğu, hiçbir ayrım yapılmadan, hepimizin bir arada yönettiği demokratik bir yönetim anlayışıyla Ankara’nın yeni değeri Mamak'ı yeniden inşa edeceğiz. Mamak'ı yeniden inşa etmek demek, çevre ve sağlık sorunlarından eğitime, kültür sanat çalışmalarından kentsel dönüşüme, ulaşım ve altyapı çalışmalarından tarım ve hayvancılık üretim faaliyetlerine kadar ticaret ve sanayi cazibe merkezi haline gelmiş refah seviyesi artmış olarak her alanda her semtte, her mahallede sosyal belediyecilik anlayışıyla Mamak'ı kalkındırmak demektir."

3-001.jpg

“ESNAFIN VE İŞÇİNİN YANINDAYIZ”

Esnafın, işçinin ve emeklinin yanında olacaklarını belirten Şahin, “Mamaklı hemşehrilerimle çıktığımız bu yolda her adımda beraberiz. Hangi ilden, hangi bölgeden olursak olalım, hepimiz Mamaklıyız ve Mamak'ı birlikte kalkındıracağız. Çünkü biz bir aileyiz ve tüm sorunlarımızı, yaralarımızı, eksiklerimizi yine en iyi biz biliriz” diyerek sözlerini noktaladı.

asim-balci.jpg

AK Parti adayı Asım Balcı Çorum'un kuzey ilçelerinden Osmancıklı. Veli Gündüz Şahin ise güney sınırındaki Alaca ilçesinden.

Endeksa verilerine göre Ankara'da 399 bin 433 Çorumlu ikamet ediyor. Mamak'ta ise 97 bin 285 Çorumlu vatandaş yaşıyor.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum