Mamak’ta ilk öncelik istihdam yaratacak projeler olacak

Mamak’ta ilk öncelik istihdam yaratacak projeler olacak

Gazetemize açıklamalarda bulunan AK Parti Mamak Belediye Meclis Üyesi Adayı Hamza Can, göreve geldikleri takdirde önceliklerinin istihdam yaratacak projeler olacağını ifade etti.

AK Parti Mamak Belediye Başkan Adayı Asım Balcı’nın kontenjan listesinden meclis üyesi adayı olan Mamak İnşaat Müteahhitleri Derneği (MİM-DER) Başkanı Hamza Can, gazetemize açıklamalarda bulundu. Hamza Can, AK Parti Mamak Belediye Başkan Adayı Asım Balcı ile birlikte göreve geldiklerinde ilk önceliklerinin istihdam sağlayacak projeler olduğunu ifade etti. Can, “Mamak’ta istihdamı arttıracağız. Özellikle ilk önceliğimiz başkanımızın da açıkladığı Kızılca Sanayi Sitesi ve Mamak Organize Sanayi Bölgesi (OSB) projeleri olacak” diye konuştu.

Hamza Can, Kırşehirliler olarak, Asım Balcı’nın her zaman yanında olduklarını ve Mamak’a hep birlikte hizmet edeceklerini konuşmasına ekledi

1-006.jpg

İLK ÖNCELİK İSTİHDAM

Mamak’ta seçim çalışmalarına esnaf ziyareti ile devam eden AK Parti Belediye Meclis Üyesi Adayı Hamza Can, “Asım Başkanımızla birlikte Mamak’ta istihdamı arttıracak projelere ağırlık vereceğiz. Bu konu bizim için çok önemli. Mamak’ta istihdamı arttıracağız. Özellikle ilk önceliğimiz başkanımızın da açıkladığı Kızılca Sanayi Sitesi ve Mamak Organize Sanayi Bölgesi (OSB) projesi olacak. Hemşehrilerimiz sanayi işleri için artık Ankara’nın diğer ucuna gitmek zorunda kalmayacak. İlk önceliğimiz bu projeler olacak” dedi.

2-006.jpg

KIRŞEHİRLİ 3 ADAY

Hamza Can, Kırşehirli adaylar olarak meclise girip hemşehrilerini en iyi şekilde temsil etmek istediklerini ifade etti. Can, “Biz Kırşehirliler olarak 3 adayız. Ben listede kontenjandayım, diğer iki adayımız da seçilebilecek sıralarda. 3 aday ile Kırşehirlileri temsil etmek istiyoruz. Çok çalışıyoruz, çok çabalıyoruz. Bu çalışmaların karşılığını alacağız ve hepimiz meclise gireceğiz. Hemşehrilerimizi en iyi şekilde temsil edeceğiz” açıklamasında bulundu.

3.jpg

HER MAHALLEYE EŞİT HİZMET

Seçim çalışmalarının hızla devam ettiğini belirten Hamza Can, herkese eşit bir şekilde hizmet edeceklerini şu ifadeler ile söyledi:

“Seçim çalışmalarımız son hızla devam ediyor. Önümüzde az bir zaman kaldı. Mamak’ta bulunan 64 mahallemizin tamamını gezdik ve gezmeye devam ediyoruz. Her gün sahadayız ve vatandaşlarımız ile bir araya gelip sorunlarını dinliyoruz. AK Parti Gençlik ve Kadın Kolları ile birlikte ev ev, kapı kapı geziyoruz. Oy aldığımız almadığımız her mahallemize eşit şekilde hizmet edeceğiz.”

4.jpg

“HEMŞEHRİLERİMİZDEN SÖZÜ ALDIK”

AK Parti Belediye Meclis Üyesi Adayı Hamza Can, geçtiğimiz günlerde düzenledikleri programda hemşehrilerinden destek sözü aldıklarını belirtti. Can, “Mamak Kırşehirliler olarak hemşehrilerimizi topladık ve bir organizasyon yaptık. Asım Başkanımız, Mamak İlçe Başkanı Erhan Sarıgöl ve AK Parti Ankara Milletvekili Jülide Sarıeroğlu’nun da katılımı ile bir davet gerçekleştirdik. Bu davette hemşehrilerimize projelerimizden bahsettik. Mamak için aydınlık gelecekten bahsettik ve hemşehrilerimizden sözü aldık. Hemşehrilerimizin de desteği ile birlikte Mamak’ı hep birlikte daha güzel hale getireceğiz” şeklinde konuştu.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.