Mansur Yavaş’tan Elmadağ Belediyesine teşekkür

Mansur Yavaş’tan Elmadağ Belediyesine teşekkür

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, ‘Hasanoğlan Elmadağ İş İnsanları İstişare Toplantısı’na katıldı. Toplantıya; Elmadağ Belediye Başkanı Adem Barış Aşkın ve Elmadağ Kaymakamı Cemal Hüsnü Çaykara’da katıldı.

Toplantıda sanayicilerin sorun ve taleplerini dinleyen Yavaş “Bir kuruş israf etmeden ve hayali projelere para yatırmadan, öncelikli olarak insan sağlığını, insanların ihtiyaçlarını su gibi problemlerini çözmeden hiçbir projeye girme niyetimiz yok. Yanınızda, arkanızda olduğumuzun bilinmesini istiyorum. Hem Ankara’mızı hem ülkemizi ileri devletler seviyesine hep beraber çıkaracağız” diye konuştu.

“ÜLKEMİZİN ZENGİNLEŞMESİNE GÜÇ SAĞLIYORSUNUZ”

Toplantıya katılan sanayicilerin yoğun ilgisiyle karşılaşan ve dile getirilen sorunları tek tek not alarak ilgili daire başkanlıklarına yönlendiren Yavaş, “4,5 yıldır organize sanayilerle Ankara Büyükşehir Belediyesi protokol yapıyor. Normal organize sanayileri özel tüzel kişilikleri olduğu için asfaltlarını vs. kendileri yapıyor. Ama onlar da yetişemiyorlar… Her sene yenilediğimiz protokolle tüm asfaltını yaptık. Başka yapılacak işlerini de yaptık. Bunu yapmamızın en büyük sebebi; sizler ekmek veriyorsunuz insanlara, istihdam sağlıyorsunuz. Siz ne kadar çok üretirseniz o kadar çok elemana ihtiyacınız oluyor. İnsanların karnını doyuruyorsunuz. Ekonomimize güç sağlıyorsunuz. Ülkemizin zenginleşmesine güç sağlıyorsunuz. Sizlerin ödediği vergilerden Ankara Büyükşehir Belediyesi ve belediyelerimiz pay alıyor. Değer üreten insanlara sonsuz şükranlarımız var ve destek olmaya bu nedenlerle devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

habericiielmadag.jpg

“ÖNCELİĞİMİZ İNSAN SAĞLIĞI”

İtfaiyeden ulaşım sorununa, su probleminden istihdama kadar bölgede yapılan tüm çalışmalar hakkında da tek tek bilgi veren Yavaş, açıklamalarını şöyle sürdürdü:

“Biz bir kuruş israf etmeden ve hayali projelere para yatırmadan, öncelikli olarak insan sağlığını, kanalizasyon gibi insanların ihtiyaçlarını, su gibi problemlerini çözmeden hiçbir projeye girme niyetimiz yok. 85 tane köyün kanalizasyonunu yaptık. Tarımı destekliyoruz. İstihdam yönünde biz Ankara’da çok büyük başarı sağladık. Sanayicilerle iş arayanları buluşturduk. Yanınızda, arkanızda olduğumuzun bilinmesini istiyorum. Hem Ankara’mızı hem ülkemizi ileri devletler seviyesine hep beraber çıkaracağız ve bizim de bunda bir katkımız olursa bundan son derece mutlu olacağız. Emekleriniz için çok teşekkür ediyorum.”

2222.jpg

ELMADAĞ BELEDİYESİ’NDEN MANSUR YAVAŞ’A TEŞEKKÜR

Elmadağ Belediye Başkanı Adem Barış Aşkın ise Elmadağ için yapılan her bir çalışma için tek tek Mansur Yavaş’a teşekkür ederek, “4,5 yıl boyunca sanayicilerimizle bir aile ortamında, ağabey kardeş ortamında birlikte olduk. Gösterdiğiniz ilgi, yakınlık ve sıcaklık için teşekkür ediyorum. Yapılan en büyük yatırım bir Elmadağlı olarak söylüyorum. Sular akmıyordu. Ömrüm boyunca Mansur Başkan’ıma dua edeceğim. Ankara’dan Elmadağ’a su hattını getirdi. Ben bir ağabey olarak görüyorum Elmadağ’ın ağabeyi olarak görüyorum. Sahip çıkanı olarak görüyorum ve hepinizin huzurunda teşekkür ediyorum” dedi.
Programın ardından Elmadağ Renkli Köy meydanına giden ABB Başkanı Mansur Yavaş vatandaşın yoğun ilgisiyle karşılaştı. Tek tek el emeği ürünlerin sergilendiği stantları gezen Yavaş vatandaşın taleplerini de dinledi.

Haber Merkezi / gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.