Namus sözü diyerek açıkladı: İlk iş bunu yapacaklar

Namus sözü diyerek açıkladı: İlk iş bunu yapacaklar

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, göreve gelecekleri ilk gün yapacakları icraatları açıkladı. Erbakan, küresel LGBT lobilerinin Türk gençliğini zehirlemesine izin vermeyeceklerini duyurdu.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, Türkiye ve dünya genelindeKİ LGBT çevrelerini sert bir dille eleştirdi. Erbakan yaptığı açıklamada, "Aziz milletimizin nesillerine saldıran küresel lobilerin LGBT sapkınlığıyla mücadele etmek, Yeniden Refah Partisi'nin namus borcudur" dedi.

2-001.jpg

"ASLİ VAZİFEMİZDİR"

Erbakan, "Küresel güçlerin cinsiyetsiz toplum planlarına karşı en güçlü şekilde çıkacağız. Sözde onur yürüyüşleri ile ahlaksızlığı, sapkınlığı yaygınlaştırmaya çalışan bu örgütlerle mücadele, Yeniden Refah Partisi'nin asli vazifesidir" şeklinde konuştu.

Partinin LGBT lobileriyle mücadele kararlılığını vurgulayan Erbakan, "Nesillerimizin ifsadına yol açan, edep ve haya dairesinde bir hayat kurmalarına mani olmaya çalışan bu LGBT lobilerine gençlerimizi kurban etmeyeceğiz. Aziz milletimizin masum evlatlarını LGBT lobilerinin operasyonlarına kurban etmeyeceğiz" ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Merkezi / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.