Öğretmenin taciz edildiği olayda yeni gelişme: Valilik duyurdu!

Öğretmenin taciz edildiği olayda yeni gelişme: Valilik duyurdu!

Kahramanmaraş Valiliği okul müdürünün öğretmeni taciz ettiği iddia edilen olaya ilişkin yeni bir açıklama yayınladı. Açıklamada idari soruşturmanın devam ettiği ve kapsamlı inceleme için Bakanlık’tan müfettiş talep edildiği aktarıldı.

Kahramanmaraş Valiliği öğretmeni taciz ettiği iddiasıyla gündeme gelen olayla ilgili önemli bir açıklama yaptı. İl Milli Eğitim Müdürlüğü Müfettişleri Başkanlığı tarafından başlatılan idari soruşturmanın devam ettiği belirtildi.

Açıklamada, "Daha kapsamlı bir inceleme için Milli Eğitim Bakanlığından müfettiş talebinde bulunulmuştur" denildi. Ayrıca, şikayetçi öğretmenin talebi doğrultusunda başka bir okula geçici olarak görevlendirildiği ve olayla ilgili şüpheli konumundaki okul müdürü ile müdür yardımcısı ve öğretmenin soruşturma sürecinde Valilik tarafından görevden uzaklaştırıldığı ifade edildi.

1-001.jpg

SORUŞTURMA SÜRÜYOR

Valilik yetkilileri iddiaların adli ve idari boyutlarının titizlikle takip edildiğini ve soruşturmanın detaylı bir şekilde sürdüğünü vurguladı. Bu gelişmelerle ilgili kamuoyunu aydınlatma ve gereken adımları atmada hassasiyetle hareket edildiği belirtildi. Olayın tüm yönleriyle aydınlatılması için soruşturmanın kararlılıkla sürdürüldüğü bildirildi.

Kaynak:Haber Merkezi / gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.