Özel günlerin vazgeçilmezi “Organizasyon şirketleri”

Özel günlerin vazgeçilmezi “Organizasyon şirketleri”

Vatandaşlar özel günlerinde organizasyon şirketlerini tercih edebiliyor. Bu firmalara son dönemde ilginin arttığı gözleniyor. Organizasyon şirketi sahibi Metin Çetintaş, “Özel günlerini problemsiz geçirmek isteyenler, bizleri tercih ediyor” dedi.

Türkiye’de son yıllarda nişan, söz, düğün, kına, açılış, cinsiyet partisi gibi alanlarda organizasyon gerçekleştiren şirketlerin sayısında büyük bir artış yaşanıyor. Sosyal medyanın, organizasyona taleplerin artmasındaki etkisi oldukça büyük. Vatandaşlar, özel günlerinde tercihlerini organizasyon şirketlerinden yana kullanabiliyor. Organizasyon şirketi sahibi Metin Çetintaş, “Özel günlerini problemsiz geçirmek isteyenler organizasyon şirketlerini tercih ediyor” dedi.

basliksiz-2.jpg

“İNCE AYRINTISINA KADAR DÜŞÜNÜYORUZ”

İnsanların, özel günlerini problemsiz geçirmek istemelerinden dolayı organizasyon şirketlerinde yükseliş olduğunu söyleyen Metin Çetintaş, “İnsanların, sürekli yaşayamayacağı özel günleri var. Bu sebepten dolayı son zamanlarda bu günlerin eksiksiz ilerlemesi için kişiler, organizasyon şirketleri tercih ediyor. Çünkü organizasyon şirketleri olarak her şeyin en ince ayrıntısına kadar düşünüyoruz. Eksiksiz ve kusursuz bir şekilde planlanan etkinliği muazzam bir şekilde uygulamaya geçiriyor. Tecrübeli ve deneyimli olan organizasyon şirketleri günün anlam ve öneminin güzelleşmesini sağlıyor. Bu sebepten sektör şuan da bu yöne doğru kaymış durumda” şeklinde konuştu.

ÇİFTLERİN TERCİHİ: KIR DÜĞÜNÜ

Çetintaş, “Yeni nesil genellikle açık alan mekânları tercih ediyor. Bazı çiftler tarafından salon düğünleri basık, kapalı, sigara içilmeyen ve formal yerler olarak görülüyor. Bazı çiftler ise salon düğünlerini daha uygun buluyor. Fakat bu günümüzde minimuma inmiş durumda. Artık gençler kır düğününü tercih ediyor. Kır düğünü sevenlere kır düğünü mekânları, kır bahçeleri, evin bahçesi, yazlığın ya da sitenin bahçesi ve havuz başı daha rahat ve samimi görünüyor” ifadelerine yer verdi.

basliksiz-jjlk2.jpg

“FARKLI FİYATLAR ORTAYA ÇIKABİLİYOR”

Sezonuna ve kişinin taleplerine göre fiyat aralıklarının değişiklik gösterdiğini belirten Çetintaş, şunları söyledi: “4 mevsim hizmet imkânı ile kış sezonuna bakarak yazın yüksek fiyatlar doğrultusunda malzemeler kiralanır. Bu konuda bir gün içerisinde gerçekleştirilecek kriterler ele alınmak suretiyle farklı fiyatlar ortaya çıkabiliyor. O yüzden genel olarak 100 bin TL ile 900 bin TL arasında bir fiyatın olduğunu söylemek mümkün. Organizasyonun yemekli olup olmaması, ekstra aperatif yiyecekler gibi durumlar söz konusu olduğunda, fiyatlarda değişiklikler olabiliyor. Bireysel olarak kişi başı 200 TL ila 800 TL arasında fiyatlandırma üzerinden bahsetmek mümkün.”

dugun.jpg

“EKİP SAĞLAM OLMALI”

Son olarak organizasyon şirketi açacaklara yönelik konuşan Çetintaş, “Organizasyon şirketi kurmak oldukça kapsamlı bir süreç ve başlarken birçok faktörü ele almak gerekiyor. Sabır, gayret, tecrübe ve yöneticilik ister. Bu sebepten dolayı her insanın yapacağı bir iş değil. Ekibin sağlam ve yönetici ile aynı frekanslarda olması lazım. Ben bu doğrultuda çalıştım her zaman. Ankara’nın ilçelerinde seri şekilde şubeler açtım. Şu anda Mamak, Ulus, Aydınlıkevler ve Elmadağ’da şubelerimiz var. Keyifle çalışmalara devam ediyoruz” dedi.

Kaynak:Rüveyda Aslıipek / gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.