Psikolojik Danışma ve Rehberlik Kongresinin tarihi belli oldu

Psikolojik Danışma ve Rehberlik Kongresinin tarihi belli oldu

Türk Psikolojik Danışma ve Rehberlik Derneği ve Gazi Üniversitesi iş birliğinde 25'incisi düzenlenecek "Psikolojik Danışma ve Rehberlik Kongresi" 16-19 Mayıs 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Türk Psikolojik Danışma ve Rehberlik Derneği ile Gazi Üniversitesi’nin işbirliğinde 16 – 19 Mayıs 2024 tarihlerinde Ankara’da gerçekleştirilecek 25'inci Uluslararası Psikolojik Danışma ve Rehberlik Kongresi'nin ana teması “Ruh Sağlığı Alanında Değişen İhtiyaçlar: Psikolojik Danışman Eğitimine Yansımaları” oldu.

Bu kapsamda artan doğal afetler, gelişen teknoloji ve değişen yaşam formlarının psikoloji alanındaki etkileri ve yapılması gereken revizeler ele alınacak.

ghr9an3xkaahuhs.jpg

PEK ÇOK ALT TEMAYA YER VERİLECEK

Öte yandan ''okul psikolojik danışmanlığı'', “kariyer psikolojik danışmanlığı”, “aile, evlilik ve çift psikolojik danışmanlığı”, “klinik ve ruh sağlığı danışmanlığı”, “rehabilitasyon psikolojik danışmanlığı”, “bağımlılık psikolojik danışmanlığı”, “zorlayıcı yaşam olaylarında psikolojik danışma ve rehberlik”, “gelişimsel ve önleyici ruh sağlığı psikolojik danışmanlığı”, “psikolojik danışma uygulaması ve süpervizyonu”, “psikolojik danışman eğitiminde akreditasyon” gibi konulara da değinilecek.

Kongrede sunulan bildiri özetleri Özet Bildiri Kitabında, tam metinler ise Tam Metin Bildiri Kitabında Türk PDR Derneğinin web sitesinde paylaşılacak.

Kaynak:Ayça Yaslı/gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.