Pursaklar'da projelerin ardı arkası kesilmiyor: 7 projenin daha yapımı sürüyor

Pursaklar'da projelerin ardı arkası kesilmiyor: 7 projenin daha yapımı sürüyor

Hayata geçirdiği projeler ile sosyal belediyecilik anlayışına yeni soluk kazandıran Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin 4 yılda birçok işe imza attı. Çetin, yapımı devam eden yedi proje ile Pursaklar’a renk katmaya devam ediyor.

Göreve geldiği 2019 yılından bugüne hayata geçirdiği projeler ile adından söz ettiren Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin yeni projeleri ile Pursaklar’ı yenilemeye devam ediyor. “Türkiye’nin tebessüm şehri” olarak bilinen Pursaklar’da Başkan Çetin’in imza attığı 15’in üzerinde proje ile yeni yüzüne kavuşmaya devam ediyor. Pursaklar Belediyesi hala yapımına devam edilen yedi projenin yanı sıra özellikle ev hanımlarına ve çocuklara özel program ve çalışmalarla da dikkat çekiyor. Sırada geriye kalan yedi proje var. Başkan Çetin bu projeleri de tamamlayarak Pursaklar’ın marka değerini yükseltmeye devam ediyor.

ara2-001.jpg

BİRÇOK PROJEYE İMZA ATTI

Ankara’nın ‘Tebessüm Şehri’ olarak bilinen Pursaklar gün geçtikçe yeni yatırımlarla yeni yüzüne kavuşuyor. Yaklaşık dört yıl önce göreve gelen AK Partili Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin tamamladığı 15’in üstünde proje ile Pursaklar’a değer katmaya devam ediyor. İlçenin en büyük meydanı olan Hicret Cami Meydanı başta olmak üzere birçok esere imza atan Başkan Çetin Tavus Kuşu Parkı, Devlet Tiyatroları Pursaklar Sahnesi, çok sayıda mahalleye Muhtarlık Konakları, Şehitlik Meydanı ve Karşıyaka Mahalle Konağı gibi birçok esere imza attı.

ara5.jpg

GENÇLERDE UNUTULMADI

Pursaklar Belediyesi’nde birçok yapının ve meydanın yanı sıra özellikle gençleri spora teşvik etmek amacı ile birçok spor tesisine de imza atıldı. Başta tenis kortları olmak üzere basketbol ve futbol sahalarının yanı sıra yarı olimpik yüzme havuzu da gençler için Pursaklar İlçesine yapılan eserlerden birkaçı oldu.

basliksiz-1-recovered-002-001.jpg

YEŞİLİ İLE NEFES OLDU

Hayata geçirilen birçok tematik park ve yeşil alan ile Pursaklar’ın çehresine renk katıldı. Başta çocukların ve Pursaklar halkının ilgi odağı olan yapıların arasında Endemik Vadi, Hürkuş Parkı, Evcil Hayvanlar Parkı ve Veterinerlik Tesisi gibi eserler Pursaklar’a değer kattı. Belediye tarafından yapılan eserlerde hem ilçenin çehresi değişirken hem de çocuklara hayvan sevgisini aşılayan projelere imza atıldı.

ara3.jpg

KAPALI PAZARLARI HİZMETE AÇTI

Pursaklar Belediyesi, vatandaşların modern, sağlıklı ve güven içerisinde alışveriş yapabilecekleri şekilde dizayn edilen yeni Kapalı Pazar Alanlarını hizmete açtı. Bir yandan Mimar Sinan Kapalı Pazar Alanı ve Ticaret Merkezini, Çarşamba Pazar Alanını inşa eden, bir yandan da kullanıma uygun olmayan Karaca Pazar Alanını sıfırdan yenileyen, Tevfik İleri Kapalı Pazarı, Salı Kapalı Pazarı, Saray Kapalı Pazarı, Ayyıldız Kapalı, Altınova Mahallelerinde bulunan kapalı pazarları ile vatandaşa güvenli alışverişin adresi oldu.

ara34.jpg

SOKAKLARI RENKLENDİRDİ

Pursaklar Belediyesi, yaptığı renkli çalışmalarla ilçeye değer katmaya devam ediyor. Belediye, halı ve kilim gibi dokumaların üzerine işlenen geleneksel Türk motifleriyle ilçenin sokaklarını renklendirdi. Göreve geldiği 2019 yılından bugüne renkli çalışmalar ile Pursaklar’a değer katan Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin çalışmalarına devam ediyor. Çetin, Pursaklar’ın ara sokaklarını Türk motifleri ile renklendirerek Ankara’da bir ilke imza attı. Ertuğrul Çetin Başkanlığındaki Pursaklar Belediyesi, halı ve kilim gibi dokumaların üzerine ilmik ilmik işlenen geleneksel Türk motif ile desenleri, ilçenin sokaklarına uyguları ile sokaklara renk katıyor. Görenleri hayran bırakan, Türkiye’de bir başka yerde örneği olmayan desenli ve motifli kilit taşı çalışması Pursaklar halkından tam not alıyor.

arawedsf.jpg

HEDEFTE YENİ PROJELER VAR

Görevde olduğu dört yıl içinde birçok projeye imza atan Başkan Ertuğrul Çetin ve ekibi Pursaklar’ da yaşayan vatandaşlar için çalışmaya devam ediyor. Hali hazırda devam eden yedi proje ile dikkatleri üzerine çeken Pursaklar’da yeni Pazar yerleri, Güneş Santrali Projesi ve Kent Ormanı Projesi gibi Pursaklar’a değer katacak projeler ile gelişmeye devam ediyor.

Faruk Gökyurt/ www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.