Pursaklar’da yol yenileme çalışmaları devam ediyor

Pursaklar’da yol yenileme çalışmaları devam ediyor

Pursaklar Belediyesi, ulaşımda kaliteyi artırmak ve araçların trafikteki seyrini daha güvenli hale getirmek adına sokaklarda yol yenileme çalışmalarına devam ediyor.

Ulaşımda kaliteyi artırmak için alt yapı çalışmaları nedeniyle deforme olan her sokağa anında müdahale eden Pursaklar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, ilçenin birçok noktasında asfalt ve kilit parke taşı döşeme çalışmalarını eş zamanlı olarak sürdürüyor.

asfaltici.jpg

‘‘KAYNAK ÜRETEREK, HİZMETE DÖNÜŞTÜRME GAYRETİNDEYİZ’’

Belediye Başkanı Başkan Ertuğrul Çetin ‘‘ASKİ, EnerjiSA, Telekom ve BaşkentGaz tarafından gerçekleştirilen altyapı çalışmaları nedeniyle kazılan ve büyük tahribata uğramış yollara öncelik veriyoruz. Pursaklar'ın dört bir yanını konforlu, estetik ve modern yollarla buluşturmak için yoğun mesai harcıyoruz. Kaynak üreterek, hizmete dönüştürme gayretindeyiz. Çalışmalarımızı kısa süre içerisinde tamamlayarak yenilenen yolları, vatandaşlarımızın hizmetine sunmayı planlıyoruz’’ dedi.

Mahallelerde devam eden yol yenileme çalışmalarını titizlikle takip eden Ertuğrul Çetin, ilçe sokaklarında gerçekleştirilen çalışmaları yerinde inceleyerek, denetimlerde bulundu.

Haber Merkezi / gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.