Pursaklar’ın bilim takımı Teknofest İzmir’de

Pursaklar’ın bilim takımı Teknofest İzmir’de

Pursaklar Belediyesi, yerli ve milli projelerin sergilendiği, dünyanın en büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali Teknofest İzmir’de ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor. Teknofest’te Bilim Pursaklar Girişim Atölyesi de yerini aldı.

Pursaklar Belediyesi, yerli ve milli projelerin büyük bir gururla sergilendiği, dünyanın en büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali Teknofest İzmir’de ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor. Pursaklar Belediyesi bünyesinde hizmet veren Bilim Pursaklar Girişim Atölyesi, Cumhuriyet’in 100.yılında Çiğli Havalimanı’na kurulan Teknofest’te yerini alarak, yapmış oldukları teknolojik çalışmalar konusunda ziyaretçileri bilgilendiriyor.

habericipursaklarr222.jpg

‘‘BİLİM PURSAKLAR GİRİŞİM ATÖLYELERİMİZ İLE ÇOCUKLARIMIZA YÖNELİK ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLER DÜZENLİYORUZ’’

Teknofest İzmir’de geleceğin Türkiye’sinde adından söz ettirecek dehaların yapmış oldukları teknolojik çalışmalar hakkında ziyaretçilere bilgiler verirken çeşitli etkinliklerde yaptıklarını belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin ‘‘Pursaklar Belediyesi olarak milli teknoloji hamlesine elimizden gelen katkıyı sunmaya devam ediyoruz. Çiğli Havalimanı’na kurduğumuz Bilim Pursaklar Girişim Atölyelerimiz ile çocuklarımıza yönelik çeşitli etkinlikler düzenliyoruz. Teknofest alanını ziyarete gelen tüm hemşehrilerimize Pursaklar Belediyesi stand alanımıza davet ediyorum’’ şeklinde konuştu.

Pursaklar Belediyesi standını ziyarete gelen vatandaşlar, Bilim Pursaklar Girişim Atölyesince üretilen, geleceğe damga vuracak olan projeler hakkında bilgiler alırken, 10-14 yaş aralığındaki çocuklar, farklı farklı etkinliklere katılma imkânı bularak, yeteneklerini ve becerilerini sergileme imkânı buluyor.

Haber Merkezi / gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.