Real Madrid'de Arda Güler bilmecesi: İlk 11'de olacak mı?

Real Madrid'de Arda Güler bilmecesi: İlk 11'de olacak mı?

La Liga'nın 29. haftasında Real Madrid, deplasmanda Osasuna ile karşılaşacak. Milli ara öncesi oynanacak son maçta Arda Güler'in ilk 11'de başlayıp başlamayacağı merak ediliyor. İşte maç öncesi notlar...

İspanya La Liga'nın 29. hafta mücadelesinde Carlo Ancelotti yönetimindeki Real Madrid, deplasmanda Jagobe Arrasate'nin ekibi Osasuna ile karşılaşacak. Türkiye saatiyle 18.15'de başlayacak mücadele öncesinde Arda Güler bilmecesi devam ediyor.

ARDA İLK 11 BAŞLAYACAK MI?

Real Madrid'in Celta Vigo'yu 4-0 mağlup ettiği maçta 89. dakikada oyuna giren ve takımının son golünü kaydeden Arda Güler'in Osasuna karşısında oynayıp oynamayacağı merak ediliyor. Maç kadrosunda yer alan Arda Güler'in, milli ara öncesi oynanacak son maça ilk 11'de başlama ihtimali bulunuyor.

antrenman.jpg

Takımın yıldızı Jude Bellingham'ın cezası nedeniyle forma giyemeyecek olması ve Brahim Diaz'ın da son maçlarda skora katkı yapamaması Arda için ilk 11 ihtimalini güçlendiriyor. Ayrıca Arda Güler'in mevcut formu, son maçta attığı gol ve milli takıma çağrılması gibi etkenler Ancelotti'nin Diaz yerine Arda'yı tercih etmesine neden olabilir.

Arda Güler'in ilk 11 başlamasa bile Osasuna karşısında daha fazla süre almasına kesin gözüyle bakılıyor.

ANTRENMAN SONRASI TOPLANTI

İspanyol basını, Real Madrid'in maç öncesi gerçekleştirdiği son antrenmanın ardından Arda Güler'in Carlo Ancelotti ile bir görüşme gerçekleştirdiğini yazdı.

Ancelotti ise maç için düzenlenen basın toplantısında "Milli ara öncesi önemli bir maç. Sezonun bu bölümünü iyi bitirmek istiyoruz. Şu ana kadar oldukça iyi iş çıkardık" dedi.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.