Rezil ada Türkiye'ye geliyor: Milletçe şoktayız!

Rezil ada Türkiye'ye geliyor: Milletçe şoktayız!

Dünya basınında adından sıkça söz ettiren, İngiltere’nin yarışma programı Too Hot to Handle, Aşk Adası ismi ile Türkiye'ye geliyor. Gain adlı içerik platformunda yayınlanacak olan program ilk fragmanı ile gündem oldu.

Gain adlı içerik platformunda yayınlanacak olan İngiltere yarışma programı “Aşk Adası” ilk fragmanı ile gündem oldu. Saba Tümer’in sunuculuğunu yapacağı program, sosyal medya kullanıcıları tarafından topa tutuldu. İngiltere’nin yarışma programı Too Hot to Handle, müstehcen görüntülerinden dolayı dünya basınında adından sıkça söz ettirmişti.

23123.jpg

“ERKEK İSTİYORUM ERKEK”

Toplumun ahlakını bozan görüntülerin bulunmasından dolayı dünya basınında adından sıkça söz ettiren İngiltere’nin yarışma programı Too Hot to Handle, Aşk Adası ismi ile Türkiye'ye geliyor. Ünlü Sunucu Saba Tümer'in, sunuculuğunu yapacağı programın ilk fragmanında bir kadın yarışmacının "Aşk istiyorum, erkek istiyorum erkek" diye bağırması ahlaksızlıkta son nokta olarak yorumlandı. Program hakkında sosyal medya kullanıcıları tarafından Epistein adası yakıştırması yapıldı.

ada-2.jpg

BÖYLE ADA MI OLUR?

Gain'de yayınlanacak Aşk Adası tanımında "Issız bir adaya düşseniz yanınıza ne alırdınız? Bıcır bıcır sevgili, kocaman bir ev, yüzme havuzu, yaz partileri, sınırsız eğlence? Böyle ada mı olur demeyin, yeteri kadar hayal edersek istediğimiz her şey olur! Biz de sizin için tam olarak böyle bir hayal kurduk ve artık bu hayali yaşayacak şanslı adalılar ile tanışma zamanı..." ifadeleri kullanıldı. Kadın ve erkeklerin, sözde aşk adı altında eşleşeceği programda, yarışmacılar çeşitli oyunlar oynayacak. Haftanın sonunda partnerini bulamayan kişiler Aşk Adası’na veda edecek. Fragmanı dün yayınlanan yarışmanın ne zaman başlayacağı ise şimdiden merak konusu.

Kaynak:Rüveyda Aslıipek / gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.