Dün anlaşıldı; bugün transferi iptal oldu!

Dün anlaşıldı; bugün transferi iptal oldu!

TFF 1.Lig ekiplerinden Gençlerbirliği, dün anlaşmaya vardığını açıkladığı Rodin Cem Deprem’in transferinin iptal olduğunu açıkladı.

Gençlerbirliği Spor Kulübü, dün anlaşmaya vardığı Türk asıllı İsveçli golcü futbolcu Rodin Cem Deprem’in transferinin askıya alındığını açıkladı ve futbolcuya kalan kariyerinde başarılar diledi.

RODİN CEM “DEPREM’İ”

Gençlerbirliği Spor Kulübü, resmi Twitter adresinden yaptığı paylaşımda, “Bilgilendirme Dün itibariyle prensipte anlaştığımız ve kamuoyuna yeni transferimiz olarak duyurduğumuz Rodin Cem Deprem ile sözleşme süresi konusunda mutabakata varamadığımızdan dolayı oyuncuyla anlaşmamızı karşılıklı iptal etmiş bulunmaktayız. Rodin Cem Deprem’e bundan sonra ki kariyerinde başarılar dileriz” açıklamasına yer verildi.

rodin-cem-deprem-kimdir-2-001.jpg

TRANSFERİN İPTAL OLMASININ PERDE ARKASI

Transferi iptal edilen Rodin Cem Deprem’in Hollanda’da futbol oynadığı kulübün terör örgütü PKK destekçisi olduğu belirtilmiş, Gençlerbirliği taraftarları duruma isyan etmiş ve transferin iptal edilmesini istediklerini sosyal medya paylaşımlarında belirtmişlerdi. Bugün öğle saatlerinde ise hem kulüp, hem oyuncu sosyal medya paylaşımlarından transfer haberini silmişlerdi.

www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.