Gençlerbirliği’nin yeni transferi Rodin Cem Deprem kimdir?

Gençlerbirliği’nin yeni transferi Rodin Cem Deprem kimdir?

Transfer yasağını kaldırdıktan sonra transfer çalışmalarına hız veren Başkent temsilcisi Gençlerbirliği, 24 yaşındaki santrafor Rodin Cem Deprem’i transfer etti. Peki, Rodin Cem Deprem kimdir?

TFF 1.Lig’de 7 puanla son sırada yer alan Gençlerbirliği, eksik olan mevkilere takviye yapmaya devam ediyor. Son olarak İsveç 3. Ligi takımlarından Dalkurd FF forması giyen 24 yaşındaki hücum oyuncusu Rodin Cem Deprem ile 1.5 yıllık sözleşme imzalandı. Peki, Rodin Cem Deprem kimdir? İşte yanıtı:

rodin-cem-deprem-kimdir-2.jpg

RODİN CEM DEPREM KİMDİR?

Gençlerbirliği’nin son transferi Rodin Cem Deprem, profesyonel olarak futbola İsveç’in Örebro SK takımında başladı. Sırasıyla Rynninge IK, Gr. Fürth 2, Umea FC, Örebro Syrianska, Brommapojkarna ve son olarak ise Dalkurd takımlarının formasını terletti. Türk asıllı İsveçli oyuncu, santrafor bölgesinde oynarken her iki ayağını da kullanabiliyor. 24 yaşındaki Cem, 1.77 boya sahip ve şu anki piyasa değeri 150 Bin Euro değerinde. Bu sezon ise sadece tek maça çıkan futbolcu 14 dakika süre alabildi. Santrafor mevkii dışında on numara pozisyonunda da oynayabilen genç golcünün kariyerinde 2017 ve 2021 yıllarında 2 kez gol krallığı bulunuyor.

www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.