Ronaldo geceye damga vurdu: Herkes şaşkın

Ronaldo geceye damga vurdu: Herkes şaşkın

Cristiano Ronaldo'nun forma giydiği Suudi Arabistan ekibi Al-Nassr, Asya Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde Al-Ain'e karşı mücadelesinde elendi. Maçın 61. dakikasında Ronaldo öyle bir pozisyona girdi ki, o anı izleyenler şok geçirdi.

Cristiano Ronaldo'nun forma giydiği Suudi Arabistan ekibi Al-Nassr, Asya Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde Al-Ain'e karşı mücadelesinde elendi. Al-Nassr, deplasmanda 1-0 mağlup olduğu maçın rövanşında evinde rakibini ağırladı.

PENALTILAR BELİRLEDİ

Normal süresi 3-2 Al-Nassr'ın üstünlüğüyle tamamlanan maç, uzatmalara taşındı. Uzatmalarda Al Shamsi ve Cristiano Ronaldo'nun attığı gollerle skor 4-3'e gelince, karşılaşma penaltılara kaldı.

Penaltı atışlarında rakibine 3-1 üstünlük kuran Al-Ain, Cristiano Ronaldo'nun formasını giydiği Al-Nassr'ı eleyerek Asya Şampiyonlar Ligi'nde yarı finale yükseldi.

RONALDO ÖYLE BİR POZİSYON KAÇIRDI Kİ...

Maçın ilginç anları arasında, 61. dakikada Cristiano Ronaldo'nun kaçırdığı bir gol pozisyonu da vardı. Kaleciden dönen topa altıpas içinde dokunan Ronaldo, meşin yuvarlağı auta göndererek şaşırtıcı bir an yaşattı. Bu an, tüm dünyada hızla yayılarak sosyal medyada viral oldu.

İŞTE O ANLAR

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.