Saadet Partisi'nde değişim rüzgarı! Hangi isim gelecek?

Saadet Partisi'nde değişim rüzgarı! Hangi isim gelecek?

Saadet Partisi içerisinde önemli değişim iddiaları gündeme düştü. Kasım ayında yapılacağı iddia edilen kongrede Parti'nin Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun görevinden istifa edileceği konuşuluyor. Yerine hangi ismin geleceği ise merak konusu oldu.

31 Mart yerel seçimlerinin ardından partilerden tek tek değişim haberleri geldi. İyi Parti'nin Genel Başkanı Meral Akşener'in istifasından sonra gözler Saadet Partisine çevrildi.

GÖZLER SAADET'TE

Siyasette değişim rüzgarları seçimlerden sonra devam ederken, gözler Saadet Partisine çevrildi. Kasım ayında yapılacağı iddia edilen parti kongresinde Genel Başkan Temel Karamollaoğlu'nun görevini bırakmaya hazırlandığı söyleniyor. Peki genel başkan olarak yerine gelebileceği düşünülen o iki isim kim?

BİROL AYDIN MI YOKSA MAHMUT ARIKAN MI ?

Kasım ayında yapılması planlanan genel kongrede Temel Karamollaoğlu’ndan sonra boşalacak olan genel başkanlık koltuğu için henüz bir netlik olmasa da ilk isim olarak Parti Sözcüsü ve İstanbul Milletvekili Birol Aydın, ikinci isim olarak da partinin Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mahmut Arıkan'ın Parti içerisinde önde geldiği söyleniyor.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.