Şehit aileleri ve gazilerle iftar

Şehit aileleri ve gazilerle iftar

Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, iftarını şehit aileleri ve gazilerle yaptı.

Kahramankazan'daki bir restoranda gerçekleştirilen iftar programına Başkan Ertürk'ün yanı sıra Kahramankazan Kaymakamı Engin Aksakal, Mürted Hava Meydan Komutanı Albay Sadettin Karakan ve ilçe protokolü ile şehit yakınları ve gaziler katıldı. 
Ertürk, iftar öncesi masaları tek tek gezerek şehit aileleri ve gazilerle yakından ilgilendi. Başkan Ertürk, şehit aileleri ve gazilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.  

Onlar bize emanet

Başkan Ertürk, böylesine anlamlı bir iftara katılmaktan dolayı duyduğu mutluluğu dile getirerek, "Devletimizin bekası, milletimizin bütünlüğü, bayrağımızın gönderde kalması, ezanımızın susmaması için gözünü dahi kırpmadan şehadete yürüyen şehitlerimizin değerli ailelerimiz ve kahraman gazilerimizle birlikte olmaktan gurur duyuyorum. Çok anlamlı ve duygu dolu bir iftar programı oldu. Şehitlerimizin geride kalanları artık bizlerin de ailesidir. Onlar için ne yapsak az. Her zaman yanlarındayız. Tüm şehitlerimizden ve gazilerimizden Allah razı olsun" diye konuştu.

Sahura kadar sohbet

Ertürk daha sonra İmrendi Köyü'nü ziyaret ederek burada vatandaşlarla birlikte teravih namazını kıldı. Ertürk namazın ardından İmrendi Köy Konağı'nda vatandaşlarla bir araya gelerek sahur vaktine kadar sohbet etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.