Sergen Yalçın'ın Yeni Sevgilisiyle Yaş Farkı Olay Oldu!

Sergen Yalçın'ın Yeni Sevgilisiyle Yaş Farkı Olay Oldu!

Antalyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın ile oyuncu Melisa Döngel'in ilişkilerini sadece yakın çevrelerine açıkladığı belirtiliyor.

24 yaşındaki Melisa Döngel, "Sen Çal Kapımı", "Aşk Mantık İntikam" ve "Aşk Taktikleri" gibi projelerde rol almasıyla aşk hayatıyla yeniden gündeme geldi. Güzel oyuncunun, eski sevgilisi olan 51 yaşındaki Sergen Yalçın ile ilişkisinin yeniden başladığı iddia edildi. Geçtiğimiz yaz Çeşme'de yakınlaşan ikilinin tekrar bir araya geldiği haberleri sosyal medyada da konuşulmaya başlandı.

melida.jpg

Antalyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın ile oyuncu Melisa Döngel'in ilişkilerini sadece yakın çevrelerine açıkladığı belirtiliyor. İkilinin, dikkat çekmemek için gözlerden uzak restoranlarda buluştukları ve Yalçın'ın takımıyla ilgili maç ve idmanlarının olmadığı günlerde Melisa Döngel'le görüşmek için günübirlik İstanbul'a geldiği ifade ediliyor.

Melisa Döngel ile Sergen Yalçın arasında 27 yaş fark bulunuyor. Geçtiğimiz bayram tatilinde Alaçatı'da bir araya geldikleri iddia edilen ikilinin ilişkisi kamuoyunun dikkatini çekmişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.