Simge’den ilginç açıklama: Çok şaşkınım!

Simge’den ilginç açıklama: Çok şaşkınım!

Süper Lig’i şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray, ligin son haftasında ezeli takibi Fenerbahçe’yi yenerek kupasına kavuştu. Şampiyonluk kutlamalarına ise İcardi ile özdeşleşen ‘Aşkın Olayım’ şarkısını söyleyen Simge damga vurdu.

Galatasaray, ligin bitimine 2 hafta kala şampiyonluğunu ilan etmişti. Galatasaray ve Fenerbahçe için ligin son maçı olan derbi karşılaşmasında ise sahadan 3-0 galip ayrılan Galatasaray oldu. Galatasaray maçın ardından seyircisi önünde şampiyonluğunu kutladı. Şarkıcı Aleyna Tilki ‘O Sen Olsan Bari’ diyerek katılırken kutlamalara ünlü isim Simge damga vurdu. Bundan 5 yıl önce piyasalara çıkan ‘Aşkın Olayım’ şarkısı, Icardi ile özdeşleşmişti. Galatasaray ve Icardi’den davet aldığını belirten Simge, kutlamada Icardi ile Aşkın Olayım şarkısını söyledi.

“BEKLEMEDİĞİM BİR ŞEY OLDU”

Kutlamalar öncesinde yayıncı kuruluş BeinSports televizyonuna açıklamalarda bulunan ünlü şarkıcı Simge, "Çok şaşkınım, beklemediğim bir şey oldu. Şarkı 5 yıl önce çıktı, Galatasaray tribünlerinde çok sevildi. İnanılmaz bir yolculuğa çıktı şarkı, önüne geçilemedi. Mauro Icardi ve Galatasaray'ın daveti üzerine burada oldum. Heyecandan kalbim yerinden çıkacaktı. Burada olmak çok keyifli. Bir sanatçı olarak ilk kez böyle bir şey başıma geliyor. Tarifsiz duygular içerisindeyim. Galatasaray camiasını tekrar tebrik ediyorum." diye konuştu.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.