Flaş iddia! Eylem Tok, ABD basınına para mı verdi?

Flaş iddia! Eylem Tok, ABD basınına para mı verdi?

Türkiye’nin yaklaşık 1 aydır gündeminden düşmeyen, lüks araçla Oğuz Murat Acı'yi hayattan koparıp annesi Eylem Tok’la birlikte ABD’ye kaçan Timur Cihantimur olayı ile ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı.

İstanbul'da ölümlü kazaya neden olan oğlu Timur Cihantimur'u da alıp yurtdışına kaçan Yazar Eylem Tok hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı. Ayrıca cinayet gibi kazada oğlunu kaybeden acılı baba bir televizyon programında detayları anlattı.

YAZAR'A TESLİM OL ÇAĞRISI

Ortaya atılan bu iddialar karşısında bir televizyon programında konuşan ölen gencin babası, Yazar Eylem Tok'a 'teslim ol çağrısında bulundu. Aci, 'Bundan sonra telefonla iletişim kurulmasını kabul etmiyoruz. Her şeyden önce insan olsunlar merhametli olsunlar adalete teslim olsunlar.' dedi. Özer Aci Baba Bülent Cihantimur'a tepki gösterirken ise, 'Bana taziyeye geldiğini söylüyor kimle geldiğini bilemiyorum. Şu kibrini gururunu bir kenara bıraksın gelsin baş sağlığı dilesin.' şeklinde konuştu.

"ORANIN TRAFİK ŞARTLARI AĞIRDIR"

Baba Aci, içerisindeki yaraya git gide alıştığını söyleyerek, "Orada o çocuğa araba vermesin. Oranın trafik artları daha ağırdır. Arabada başkasının adını almıştır. Bunlar her şey yapabilecek insanlar. Annesini oğlumun mezarının başına götürdüm ilk kez. Burada küçük bir yavrumuz var nereye kadar kaçacak. Oğlumun bana emaneti. Ona iyi bir eğitim aldırmak istiyorum. Oğlum nasıl yazılım mühendisi oldu ise vatana millete hayırlı olması için çalışacağım. Çevremiz bize destek veriyor ilaçlarla ayakta kalmaya çalışıyoruz. Git gide içimdeki yaraya alışıyorum, gelsinler içimdeki yaraya bir nebze su serpsinler" dedi.

Konuşmalarını şöyle sürdürdü:

"Ben her şeyden önce şuna inanıyorum. Merhametli bir babayım. Doktor olmuş ama insan olamamış. Bana taziyeye geldiğini söylüyor kimle geldiğini bilemiyorum. Şu kibrini gururunu bir kenara bıraksın gelsin baş sağlığı dilesin. Oğlu ve eski hanımı gelir teslim olur yüreğimize su serilir.

"GERÇEKLER MUHAKKAK ORTAYA ÇIKACAKTIR"

Gerçeklerin muhakkak ortaya çıkacağını söyleyen ve Eylem Tok'un ailesiyle iletişimine geçmediğini söyledi. Aci, "Aile dostumuzla Whatsapp üzerinden yazışmalar var; geleceğim, teslim olacağım gibi. Gelen giden yok. 15 ve 16’sından sonra yazışmalar kesildi. İletişim olmayacak. Benim evim belli buyururlar gelirler. Oğlumun kayınbiraderinin telefonu kayıp, ortaya çıkması lazım. Ormanlık bir alanda bulundu denilebilir. Belki içinde çok önemli deliller vardır. Her şeyden önce insan olsunlar merhametli olsunlar adalete teslim olsunlar. Ülkemizde idam yok. Kendileri o çocuğu o hale getirdiler, psikolojik destek alıyormuş. 5 kişiye çarpıyorsun ölüme terke diyorsun. Baba Cihantimur olayın başında yönlendiricisi. Birilerinden yol haritası aldıklarından eminim. Acaba avukatlarını arayıp ne konuştular, sanmıyorum" şeklinde konuştu.

"SÖYLENEN İDDİALAR DOĞRUDUR"

Ortaya atılan iddialar karşısında bir televizyon programında konuşan ölen gencin babası, "Eylem hanım herşeyi yapabilir. Bu güne kadar söylediği tüm söylemleri yalan oldu. Ben eminim orada değişik kılıklara da girmiştir. Arabada bir başkasının adına almıştır. Söylenenler doğrudur. Şöyle ki, oradaki basına para da dağıtmıştır" açıklamalarında bulundu.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.