Szymanski'nin menajeri Serie A ekiplerini açık artırmaya soktu!

Szymanski'nin menajeri Serie A ekiplerini açık artırmaya soktu!

Fenerbahçe'de Sebastian Szymanski'nin gideceği ülke hemen hemen belli oldu, sadece takım seçmesi kaldı. Menajeri İtalyan ekipleriyle adeta açık artırma usulüyle pazarlık yapıyor. İşte, ayrıntılar...

Fenerbahçe'de Sebastian Szymanski'nin gideceği ülke hemen hemen belli oldu, sadece takım seçmesi kaldı. Menajeri İtalyan ekipleriyle adeta açık artırma usulüyle pazarlık yapıyor. Sarı-lacivertli yönetimin planı ise 24 yaşındaki Polonyalı için en uygun zamanı bekleyip en yüksek bonservisi kapmak.

Devre arasında Fenerbahçe tarafından gitmesine izin verilmediği için keyifsiz olduğu bu yüzden "duraklama" dönemine girdiği iddia edilen Sebastian Szymanski sezon sonunda ayrılık için hazırlık yapıyor. Menajeri Mariusz Piekarski'nin sürekli olarak takım aradığı Polonyalı oyuncu için olası destinasyonların başında İtalya geliyor.

MENAJERİ AÇIK ARTIRMAYA GİDİYOR

Zaten Piekarski bir kaç gün önce Szymanski'nin Serie A'da üst düzey bir takımda başarılı olabileceğini söylemesi de bir dizi görüşmenin işareti olarak algılanmıştı. Hatta Piekarski'nin Serie A'da Szymanski için bir açık artırma kurduğuna dair iddialar bile vardı.

EURO 2024 SONRASI FİYATI KATLANABİLİR

Szyamanski için Serie A'dan Fenerbahçe'ye şu an için 12-18 milyon euro'lar arasında değişen rakamlarda teklifler var. Sarı-lacivertliler ise Polonyalı futbolcu için alt limiti 25 milyon euro olarak belirledi. Asıl beklenti ise Euro 2024'ten sonra Szymanski'yi satmak. Çünkü milli arada Polonya Milli Takımı'yla başarılı olan Euro 2024'te boy gösterecek yetenekli ismin piyasasını Almanya'da artırabileceğine inanç var.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.