Taşdelen’den göndermeli paylaşım: “Adil ve tutarlı değil”

Taşdelen’den göndermeli paylaşım: “Adil ve tutarlı değil”

Cumhuriyet Halk Partisi, Ankara’nın bazı ilçelerindeki adaylarını kamuoyuna tanıttı. Çankaya’da Alper Taşdelen’in yerine Hüseyin Can Güler’in aday gösterilmesine Alper Taşdelen’den eleştirel bir paylaşım geldi.

Seçime 45 gün gibi kısa bir süre kalırken Cumhuriyet Halk Partisi, parti için önemli noktalardaki belediye başkan adaylarını duyurdu. Ankara’da CHP’nin kalesi olarak nitelendirilen Çankaya’da, iki dönemdir başkanlık yapan Alper Taşdelen’in yerine 1993 doğumlu Avukat Hüseyin Can Güler aday olarak gösterildi. Çankaya’nın mevcut belediye başkanı Alper Taşdelen, verilen bu karar sonrası sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kararın adil ve tutarlı kriterleri olmadığı yorumunda bulundu. Taşdelen’in paylaşımına yorum ve beğeni yağdı.

sdfhbdsfghbndfg.jpg

“DAİMA ÇANKAYA’LI VE PARTİMİN NEFERİYİM”

Çankaya’da son iki dönemin belediye başkanı olan Alper Taşdelen, 2024 seçimleri öncesi bir kez daha aday adayı olsa da partisi tarafından aday gösterilmedi. CHP, Taşdelen’in yerine 1993 doğumlu Avukat Hüseyin Can Güler’i aday gösterdi. Alper Taşdelen, bu kararın resmileşmesinin ardından sosyal medyada bir paylaşım yaptı. Paylaşımında kararın adil ve tutarlı olmadığına değinen Taşdelen, şu ifadeleri kullandı: “Çankayamıza ilkleri, rekorları ve eserleri kazandırdık. Az laf, çok iş yaptık. Başımız dik, alnımız ak hizmet ettik. Rekor oy aldık. Aday yapılmamamızın adil ve tutarlı kriterleri olmadığı çok açık. Ama ne gam, daima Çankayalı ve partim CHP’nin bir neferi olmaya devam edeceğim.”

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.