Tayin isteyeceklerin dikkatine: İl il öğretmen ihtiyacı belirlendi!

Tayin isteyeceklerin dikkatine: İl il öğretmen ihtiyacı belirlendi!

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Bilim ve Sanat Merkezleri'nde (BİLSEM) görev almak isteyen öğretmenler için atama takvimi belirlendi. İl il öğretmen ihtiyacı listesi yayınlandı.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Bilim ve Sanat Merkezleri'nde (BİLSEM) görev almak isteyen öğretmenler için atama takvimi belirlendi. İl il öğretmen ihtiyacı listesi yayınlandı. İşte atama sürecinin detayları…

2-001.jpg

SONUÇLAR 25 MART’TA

Bilgilendirme Toplantısı: Yayımlanan kontenjan alanlarında görev yapan kadrolu öğretmenler için bilgilendirme toplantısı 11-13 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Başvurular: Öğretmenler 11-15 Mart tarihleri arasında başvurularını yapabilecek.

Başvuruların Onaylanması: Başvuruların 18-20 Mart tarihleri arasında onaylanması işlemi gerçekleştirilecek.

Değerlendirme Komisyonlarının Kurulması ve Değerlendirmelerin Yapılması: İl öğretmen değerlendirme komisyonlarının kurulması ve değerlendirmelerin yapılması 18-22 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Değerlendirme Sonuçlarının Açıklanması: İl öğretmen değerlendirme komisyonlarınca yapılan değerlendirme sonuçları 25 Mart tarihinde açıklanacak.

3-001.jpg

26 TEMMUZ SON

Atama sürecinin devamında ise sözlü sınavlar tercih yapma süreci ve atama sonuçlarının açıklanması gibi aşamalar bulunuyor.

Sözlü sınavlar 29 Nisan-5 Temmuz arasında bölge sözlü sınav komisyonlarınca yapılacak. Tercih yapmaya esas puanların açıklanması ise 8 Temmuz’da gerçekleştirilecek. Atama sonuçlarının açıklanması 24 Temmuz tarihinde olacak.

Atama sonuçlarının açıklanmasının ardından tebliğ ve ilişik kesme işlemleri 26 Temmuz'dan itibaren tamamlanacak.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.