Togg almak isteyenlere müjde: Faizsiz kredi kampanyası!

Togg almak isteyenlere müjde: Faizsiz kredi kampanyası!

Türkiye'nin yerli otomobili TOGG, yeni bir finansman kampanyası ile dikkat çekiyor. T10X modeli için başlatılan kampanya kapsamında, T10X V2 uzun menzil için 350 bin TL'ye kadar faizsiz kredi imkanı sunuluyor.

Otomotiv Distribütörleri ve Mobilite Derneği (ODMD) verilerine göre, Ocak ayında otomobil ve hafif ticari araç satışları 2023'e göre yüzde 56,6 artarak 79 bin 701'e yükseldi. Elektrikli otomobil satışlarında ise TOGG, 1625 adetle pazarda liderliğini sürdürdü. Bu başarı, markanın yenilikçi ve çevreci yaklaşımının bir yansıması olarak öne çıkıyor.

haber1-002.jpg

KAMPANYA MART AYINA ÖZEL

TOGG'un T10X V2 modeli, uzun menzil ve şık tasarımıyla dikkat çekiyor. Kampanya kapsamında sunulan 0 faizli kredi avantajıyla, kullanıcılar 350 bin TL'ye kadar finansman desteği alabiliyor. Mart ayına özel bu kampanyada aylık ödemeler 29.167 TL olarak belirlenirken, Nisan sonuna kadar fiyat sabitleme garantisi de sağlanıyor. Ayrıca, 12 ay vadeli ödeme seçeneğiyle birlikte T10X V2'yi sahiplenmek hiç bu kadar avantajlı olmamıştı.

T10X serisinin diğer modelleri için de cazip finansman seçenekleri bulunuyor. V1 uzun menzil ve V1 standart menzil için sunulan kredi imkanlarıyla kullanıcılar, araç bedelinin yüzde 50'sine kadar kredi ve 36 ay vade avantajından faydalanabiliyorlar.

haber2-001.jpg

FİYAT SABİTLEME GARANTİSİ

TOGG'un mobil uygulaması Trumore üzerinden yapılan siparişlerde, Mart ayında T10X siparişi veren kullanıcılara Nisan sonuna kadar fiyat sabitleme garantisi sunuluyor. Trumore uygulaması, App Store, Google Play ve App Gallery üzerinden indirilip kimlik oluşturularak kolayca kullanılabiliyor.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.