Tokat’ın enleri sahiplerini buldu

Tokat’ın enleri sahiplerini buldu

Tokat Gündem Gazetesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve bu yıl 19’uncusu gerçekleştirilen Tokat Enler Ödül Töreni, Nazım Hikmet Kongre ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşti.

Törende aylar önce başlatılan anket sonuçlarına göre Türkiye genelinde başarılı bulunan sanayici iş adamları, belediye başkanları, sanatçılar, sporcular ve Sivil Toplum Kuruluşları ödül aldı.

Tokatlıların oyu Başkan Yaşar’a

Yenimahalle’de yaşayan Tokatlılar ile yapılan ankette, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Başarılı Belediye Başkanı olarak Özel Jüri Ödülü’ne layık görüldü.
Ödülünü Uyum Soft Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Önder’in elinden alan Başkan Yaşar, “Sizler doğduğunuz toprakları bırakıp, Ankara’ya geldiniz. Yenimahalle’de çok sayıda Tokatlı hemşerimiz,  işadamlarımız, bürokratlarımız var. Benim de Tokatlı arkadaşlarım var, ticaret yaptığım işadamları var. Hepsi vatanına milletine bağlı, Türkiye’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu cumhuriyetin değerlerine sahip çıkan, çalışkan insanlar. Beni bu ödüle layık gören herkese teşekkür ediyorum” dedi.

“İlk günkü heyecanımızla devam ediyoruz”

Tokat Gündem gazetesi imtiyaz sahibi Bayram Güvercin de "Tokatlılar arasında gönül köprüleri kurmaya, kurumlarımız arasında ilişkilere katkı sağlamaya, kültürümüzü, tarihimizi tanıtmaya, örf ve adetlerimizi yaşatmaya, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek ve şehrimize değer katmak adına çıktığımız yolda, ilk günkü heyecanımızla devam ediyoruz" diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.