Transferde sürpriz iddia: 50 milyon Euro + Arda Güler

Transferde sürpriz iddia: 50 milyon Euro + Arda Güler

Real Madrid'de süre bulmaya başlayan Arda Güler, gündem olmaya devam ediyor. Kiralık olarak başka takıma gitmeyeceğini söyleyen genç yıldız için sürpriz bir iddia ortaya atıldı. İşte çok konuşulan 50 milyon Euro + Arda Güler teklifinin detayları...

Fenerbahçe'den 20 milyon Euro bedelle Real Madrid'e transfer olan Arda Güler ile ilgili transfer iddiaları gündemden düşmüyor. Sakatlıklar nedeniyle uzun süre sahalardan uzak kalan ve son zamanlarda forma şansı bulmayan Arda Güler ile ilgili sürpriz bir iddia ortaya atıldı.

İtalya'dan Milan, İngiltere'den Tottenham ve Almanya'dan Bayer Leverkusen'in ilgilendiği Arda Güler için takas formülü konuşuluyor. arda-guler.jpg

Real Madrid'in, adı sık sık transferde geçen Arda Güler'i takasta kullanacağı öne sürüldü.

Defensa Central'de yer alan habere göre, Real Madrid, Bayer Leverkusen'in 20 yaşındaki orta saha oyuncusu Florian Wirtz'i kadrosuna katmak istiyor. Alman ekibinin 100 milyon Euro bonservis istemesi üzerine İspanyol ekibi Arda Güler formülünü gündemine aldı.

florian-wirtz.jpgReal Madrid'in Wirtz için 50 milyon Euro ödeyip, Arda Güler'i de bir yıllığına kiralık göndermeyi göze aldığı ifade edildi.

İLK GOLÜNÜ ATMIŞTI

Arda Güler, Real Madrid formasıyla La Liga'daki ilk golünü Celta Vigo ağlarına göndermişti. 89. dakikada oyuna giren Arda, 90+4'te topu ağlara göndermiş ve skoru 4-0'a getirmişti.

Genç yıldız, geçtiğimiz hafta ise dünyada çok konuşulan bir gol kaçırmıştı. Osasuna maçında sonradan oyuna giren Arda'nın orta sahadan çektiği şut üst direğe çarpmıştı. Arda'nın bu şutu günlerce dünya basınında konuşulmuştu.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.