Troya Göz Hastanesi açıldı: Katarakt ameliyatı 3 ay ücretsiz olacak

Troya Göz Hastanesi açıldı: Katarakt ameliyatı 3 ay ücretsiz olacak

Ankara’da yeni açılan özel Troya Göz Hastanesi, katarakt ameliyatını 3 ay boyunca ücretsiz yapacak. Bu resmi bilgi bugün gerçekleşen açılışta ilan edildi. 3 ay boyunca ayrıca tüm tetkiklerde yüzde 25 indirim uygulanacak.

Başkent Ankara’da yeni açılan özel Troya Göz Hastanesi, katarakt ameliyatını 3 ay boyunca ücretsiz yapacak. Bu resmi bilgi bugün gerçekleşen açılışta ilan edildi. 3 ay boyunca ayrıca tüm tetkiklerde yüzde 25 indirim uygulanacak.

Sözkonusu hastane Etimesgut’ta hizmete başladı. Etimesgut Belediyesi’nin katkıları ve Yap-İşlet-Devret modeliyle inşa edilen Özel Troya Göz Hastanesi’nin resmi açılışı bugün gerçekleştirildi.

ENVER DEMİREL AÇIKLADI

Açılışına Etimesgut Belediye Başkanı ve Adayı Enver Demirel de katıldı. Enver Demirel, Etimesgut Kaymakamı Naci Aktaş’ın da bulunduğu açılışta yaptığı konuşmada, Troya Göz Hastanesi yönetiminden 3 ay boyunca ücretsiz katarakt ameliyatı sözü aldı.

Demirel ayrıca, hastaların tüm tetkiklerinde yüzde 25 indirim yapılacağını ilan etti.

Etimesgut Belediye Başkanı konuyla ilgili açıklamasında, şunları söyledi: “Hemşehrilerimiz için 3 ay ücretsiz katarakt ameliyatı ve tüm tedavi tetkikler için de yüzde 25 indirim sözünü aldık. Yap-İşlet-Devret modeliyle tamamlanan Özel Troyagöz Hastanemizin açılışını İlçe Kaymakamımız Sayın Naci Aktaş ve hastene yönetim kurulu başkanı sayın Kadir Selim Tüzün ve hastane yönetimiyle birlikte gerçekleştirdik. İlçemize Hayırlı Olsun.”

ANKARA'DA 2. ŞUBESİ

Troyagöz Hastanesi Ankara’da Keçiören’de de bulunuyor. Göz sağlığının tüm branşlarında hizmet sunan hastane Etimesgut ile birlikte Ankara’daki şube sayısını ikiye çıkarmış oldu.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum