Turgut Altınok açılışta konuştu: “Ankara 5 yıl daha kaldırmaz”

Turgut Altınok açılışta konuştu: “Ankara 5 yıl daha kaldırmaz”

Şehit Hüseyin Demirtaş Bağlum Stadyumu açılışında konuşma yapan AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, Ankaramızın 5 yılı daha boşa gitmesin. Ankara’yı 24 saat yaşayan bir başkent haline getireceğiz” dedi.

Şehit Hüseyin Demirtaş Bağlum Stadyumu açılışında konuşma yapan AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, “Ankara’yı dünya başkenti yapacağız. Ankara’yı birlikte kazanacağız. Ankara’nın 5 senesi boş geçti, Ankara bir daha bunu kaldırmaz” dedi. Açılışa Altınok ile birlikte AK Parti Keçiören Belediye Başkan Adayı Av. Zafer Çoktan da katıldı. AK Parti Keçiören Belediye Başkan Adayı Zafer Çoktan ise Altınok’a destek konuşması yaptı. Çoktan, ”Ankara’yı Altınok başkanımla birlikte kazanacağız. Ankara’nın çehresi değişecek. Ankara’ya hizmet gelecek. Keçiören ve Ankara’da el ele hep birlikte kazanacağız” dedi. Açılışı yapan Altınok, vatandaşlar ile birlikte stadyumu gezdi.

ddd.jpg

ANKARA 5 YIL DAHA KALDIRAMAZ

Yavaş döneminde Ankara’nın 5 yılının heba olduğunu belirten AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, "Ankaramızın 5 yılı daha boşa gitmesin. Ankara, bir 5 yılın daha heba olmasını kaldıramaz. Bu fırsatı değerlendirelim ve Ankaramıza sahip çıkalım. Ankaramız için hep birlikte projeler eserler üretelim. Ankara’nın değil 5 yıl 1 günü bile boşa gitmemeli" dedi.

zafer-coktan.jpg

ÇOKTAN’DAN ALTINOK’A DESTEK

AK Parti Keçiören Belediye Başkan Adayı Zafer Çoktan, ''Keçiören'in her yerinde emeği olan Altınok başkanımızı hayırlısıyla Büyükşehir Belediyesine uğurlayacağız. Uğurlayacağız ki Keçiören’in ve Ankara’nın sorunlarını birlikte çözebilelim. Başkanımızla birlikte Keçiören’in yüzde 80’ine metro ağını getireceğiz. Metro ağlarıyla ve dörtlü yollar ile şehrimizin ulaşımına nefes aldıracağız. Turgut Başkan göreve geldiği zaman yapacağımız ilk işlerden birisi ulaşım sorunlarını çözmek olacak. Turgut Başkan’a Büyükşehir Belediyesinde ihtiyacımız var. Turgut Başkan olmazsa olmaz. Ankara’yı Altınok başkanımla birlikte kazanacağız. Ankara’nın çehresi değişecek. Ankara’ya hizmet gelecek. Keçiören ve Ankara’da el ele hep birlikte kazanacağız '' şeklinde konuştu.

ssss.jpg

BİR GECEKONDU ŞEHRİNDEN DÜNYA KENTİNE

Turgut Altınok, kendilerinin Keçiören ve Bağlum’a yaptıkları hizmet kadar Mansur Yavaş’ın Ankara’ya hizmet etmediğini belirterek, “Keçiören’in yanı sıra sadece Bağlum’a yaptığımız hizmet kadar Ankara’ya hizmet yapılmadı. Bağlum’daki gecekonduları yıktık. Yerlerine güzel modern binalar yaptık. Keçiören ve Bağlum bir gecekondu şehrinden bir dünya kentine dönüştü. Bunu hep birlikte başardık. 31 Mart akşamından sonra tekrar başaracağız. Hem Keçiören hem de Ankara için başaracağız” açıklamasında bulundu.

dd.jpg

DÜNYA BAŞKENTİ YAPACAĞIZ

Açılışta yaptığı konuşmada Ankara’yı bir dünya başkenti yapacağını ifade eden Turgut Altınok, “Ankara’yı bir dünya başkenti yapacağız. Ulaşım çilesi bitecek, trafik çilesi bitecek. Ankara’yı metro ağlarıyla öreceğiz. Ankara engelsiz başkent olacak. 24 saat yaşayan bir başkent haline getireceğiz. Eserlerle, hizmetlerle donatacağız. Organize sanayi bölgeleriyle Ankara'da işsizlik problemi kalmayacak. En az 500 bin vatandaşımız iş sahibi olacak. 20 bin vatandaşımızı kira öder gibi ev sahibi yapacağız” dedi.

ewrwe.jpg

SOSYAL YARDIMLAR ARTACAK

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, emeklilere 5 bin lira yardım yapacaklarını belirtti. Altınok, "Doğal gaz desteğini 500 liradan 1000 liraya çıkartacağız ve 4 ay vereceğiz. Köylerde su aboneliğinden para almayacağız. Kadın ve genç girişimcilere 100 bin liraya kadar hibe desteği vereceğiz. Kentsel dönüşüm projemizi Yavaş engelledi. Kentsel dönüşüm projesini 31 Mart'tan sonra Keçiören'de gerçekleştireceğiz. Seçildiğimizde Ankara'da da yapacağız" şeklinde konuştu.

werrew.jpg

“AYIRMADAN KAYIRMADAN YAPACAĞIZ”

Kimseyi ayırmadan herkesin başkanı olacağını ifade eden Turgut Altınok, “Oy versin veya vermesin. Herkesin belediye başkanı olacağım. Ankaramızın her ilçesine özenle hizmet edeceğim. Ayırmadan, kayırmadan yapacağız. Keçiören’de de hizmet yapacağız, Çankaya’da da yapacağız. Halkın başkanı, Ankara’nın başkanı olacağım” şeklinde konuştu.

en-son-baslik.jpg

İLK GOL ALTINOK’TAN

Açılış öncesinde yapılan konuşmalardan sonra Turgut Altınok, Şehit Hüseyin Demirtaş Bağlum Stadyumu’nun açılışını yaptı. Açılış kurdelesi kesildikten sonra vatandaşlarla birlikte sahaya giren Altınok topun başına geçti ve ilk gölü kaydetti. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği açılışta Altınok, saha içerisinde bulunan futbol öğrencileri ve vatandaşlar ile sohbet etti.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.