Turgut Altınok: Konutları en geç 2 yılda bitireceğiz

Turgut Altınok: Konutları en geç 2 yılda bitireceğiz

Mamak AK Parti İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışında konuşan Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, “Büyükşehir’in üstlendiği konutları en geç 2 yılda bitireceğiz” dedi.

31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala, Başkentte partilerin seçim çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Son olarak, Cumhur İttifakından Belediye Başkan Adayı olarak Asım Balcı’nın gösterildiği Mamak’ta AK Parti ilçe Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışı büyük bir coşkuyla gerçekleşti. Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, “Ankara'da hızlı ve çözüm odaklı bir yönetime ihtiyaç var. Rabbim nasip ederse Mamak, Ankara vekaleti ve emaneti verdiğinde hızlı bir şekilde Büyükşehir’in üstlendiği konutları en geç 2 yılda bitireceğiz” dedi.

Koordinasyon Merkezi’nin açılışına, AK Parti ve Cumhur İttifakı'nın Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Turgut Altınok, Cumhur İttifakı Mamak Belediye Başkan Adayı Asım Balcı, MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, AK Parti Ankara Milletvekilleri Kurtcan Çelebi ve Murat Alparslan, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Cemal Güngör, AK Parti Mamak İlçe Başkanı Erhan Sarıgöl, MHP Mamak İlçe Başkanı Murat Canöz, Eski Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül ve birçok vatandaş katılım sağladı.

ara-foto.jpg

“KONUTLARI EN GEÇ 2 YILDA BİTİRECEĞİZ”

Başlanmayan 10 bin konut için Çevre ve Şehircilik İklim Değişikliği Bakanlığı ile görüştüğünü ve gerekli desteği alacaklarını dile getiren Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, sözlerine şu cümlelerle devam etti:

“Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılması gereken konutları ivedilikle tamamlayacağız. Büyükşehir Belediyesi, Mamak'ta yapmayı taahhüt ettiği 5 bin konuttan şu ana kadar sadece 240'ını tamamladı. Onlar da tam olarak bitmiş durumda değil. Ankara'da hızlı ve çözüm odaklı bir yönetime ihtiyaç var. Rabbim nasip ederse Mamak, Ankara vekaleti ve emaneti verdiğinde hızlı bir şekilde Büyükşehir’in üstlendiği konutları en geç 2 yılda bitireceğiz. Mamak’a da ne gerekiyorsa onu yapacağız. Yeni konutların yanı sıra rekreasyon alanları, yeşil alanları, şelaleleri ve spor tesisleri de inşa edeceğiz. Mamak'taki kentsel dönüşüm problemini de çözüme kavuşturacağız.”

Ayrıca Altınok, mevcut Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın 2019 seçimlerinde taksicilere vadedip yerine getirmediği 'Taksilere tablet ve kamera verilmesi' sözünü seçilir seçilmez yerine getirerek, taksicilere kolaylık sağlayacaklarını da konuşmasında belirtti.

ara-2.jpg

“CANLA BAŞLA ÇALIŞACAĞIZ”

Mamak için çok güzel projelerim var diyerek projeleri yakında açıklayacağını söyleyen Cumhur İttifakı Mamak Belediye Başkan Adayı Asım Balcı, “Buradaki bu coşku, bu şölen 31 Mart’ın ayak izleri. 31 Mart’a kadar canla başla çalışacağız. O güne kadar sıkılmadık el, çalınmadık kapı bırakmayacağız. Allah’ın izniyle zafer bizim. Neden zafer gayrete âşıktır, bizde çalışmak için geliyoruz. En büyük sözümüz şu ki; nasıl seçim öncesi sizlerle berabersek aynı şekilde seçim sonrası da sizlerle beraber olmaya deva edeceğiz” ifadelerini kullandı.

asim-balci.jpg

“BELEDİYECİLİK BİZİM İŞİMİZ”

Bizim öncelikle Büyükşehir’i kazanmamız lazım diyen Balcı, “Mamak bu 5 yıl içerisinde çok ihmal edildi. O ihmali önümüzdeki 5 yıl içerisinde Turgut başkanımız ile kapatacağız. Ulaşım, raylı sistemler, kentsel dönüşüm, alt yapı, kanal ne varsa hepsi istediğiniz gibi olacak. İddialıyız, hem ilçede hem de Büyükşehir de en iyisini biz yapacağız. Belediyecilik AK Parti işi, belediyecilik bizim işimiz. Zafer bizim buna inanıyoruz ama rehavet yok” şeklinde konuşarak vatandaşları, 31 Mart’ta sandıkları patlatmaya davet etti.

Kaynak:Rüveyda Aslıipek / gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.