Turgut Altınok ve Mansur Yavaş arasında "Oy oranı" iddiası

Turgut Altınok ve Mansur Yavaş arasında "Oy oranı" iddiası

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile ABB Başkan Adayı Turgut Altınok, oy oranları hakkında konuştu. İki isimden de iddialı sözler geldi.

31 Mart'ta gerçekleştirilecek yerel seçimlere 48 gün kala heyecan giderek yükseliyor. Adaylar seçim çalışmalarına hız verirken, Ankara'da büyük yarış devam ediyor. AK Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok ile CHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş arasında geçen yarışta ipi kimin göğüsleyeceği merak konusu oldu.

ALTINOK "YÜZDE 73" DEDİ

Turgut Altınok, yüzde 73 oy potansiyeli olduğunu belirtirken, Yavaş ise anketlere göre yüzde 14 önde olduğunu açıkladı. Altınok, "Anketler şunu gösteriyor. Yüzde 73 Altınok'a oy verebilirim diyor. İnşallah sizleri mahcup etmeyeceğiz. 31 Mart'ta Cumhur İttifakı kazanacak, Ankara kazanacak, Türkiye kazanacak" ifadelerini kullandı.

MANSUR YAVAŞ: YÜZDE 14 ÖNDEYİM

Mansur Yavaş ise anketlere göre yüzde 14 önde olduğunu söyledi. Yavaş, "Görünen o ki dün yayımlanan ankete göre yüzde 14 öndeyiz. Asla rehavete kapılmayacağız. Geçen seçimde kazandık. Ama Belediye Meclis Üyemiz 148 kişi içinde 40 kişide kaldı; civar ilçelerdeki Meclis üyelerinden dolayı. Şimdi benim artık Meclis'te daha fazla Belediye Meclis üyesine ihtiyacım var ki rahat edelim. Ankara halkına daha fazla hizmet edelim. Bunun için bana hayırlı olsuna gelmeyen değil, benim elimi tutacak belediye başkanına ihtiyacım var" dedi.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.