V. Uluslararası Ekonomi Konferansı'nın tarihi belli oldu

V. Uluslararası Ekonomi Konferansı'nın tarihi belli oldu

Marmara Üniversitesi İktisat Fakültesi tarafından geleneksel hale getirilen Ekonomi Konferansı, bu yıl 5'incisini 16-18 Mayıs 2024 tarihlerinde çevrimiçi ve yüz yüze gerçekleştirilecek

V. Uluslararası Ekonomi Konferansı, ekonomi, finans, işgücü ve girişimcilik alanlarındaki her türlü teorik ve ampirik araştırmaya açık olacak. Bu konferans, dünyanın dört bir yanından gelen akademisyenleri bir araya getirerek fikir alışverişinde bulunmayı, teorik ve uygulamalı araştırmalardaki en son bulguları tartışmayı ve gelecekteki ortak işbirliklerine olanak sağlayacak bir araştırma ağı oluşturmayı amaçlıyor.

Katılımcılar, ekonomi, işgücü, finans, girişimcilik ve kamu maliyesi gibi konularda çeşitli perspektiflerden makaleler sunacak. Konferans, bu alanlardaki en güncel gelişmeleri ve araştırmaları ele alarak katılımcıların bilgi ve deneyimlerini paylaşmalarını sağlayacak.

Konferansın amacı, katılımcıların küresel ekonomik sorunları ve fırsatları ele alarak birbirlerinden öğrenmelerini ve işbirliği yapmalarını teşvik etmek olacak. Ayrıca, katılımcıların araştırma bulgularını sunmaları ve tartışmaları yoluyla yeni bakış açıları geliştirmelerini ve ilerleyen araştırmalara yol göstermelerini hedefleniyor.

Kaynak:Ayça Yaslı/gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.