Veli Gündüz Şahin, Mamak'ta göreve hızlı başladı

Veli Gündüz Şahin, Mamak'ta göreve hızlı başladı

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, hızlı bir başlangıç yaptı. Seçim döneminde sunduğu vaatleri gerçekleştirmek için belediye meclisinden onay alan Şahin, çalışmalara başladı.

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, görevine hızlı başladı. Seçim süresince “Mamak’a hizmet için geliyorum” diyerek yola çıkan Şahin, belediye meclisinden de onay alması ile birlikte yeni görevine hızlı bir başlangıç yaptı. Mamak Belediyesi'nde görev yapan memurlar ve sözleşmeli personel için ek destek sağlamak amacıyla yetkili sendika ile görüşmeler yapılması için Şahin’e yetki verildi. Ayrıca, belediye meclisi tarafından çeşitli komisyon raporları kabul edildi ve ilgili çalışmalara başlandı. Seçim vaatlerini hayata geçirmek için çalışmaları hızlandıran Şahin, göreve geldiğinde ilk işi eski belediye başkanının afişleri yerine Mustafa Kemal Atatürk posterleri asmak oldu. Veli Gündüz Şahin bu hamlesi ile sosyal medyada büyük beğeni topladı.

4.jpg

PERSONELE EK DESTEK

Mamak Belediyesi’nde görev yapan memurlar ile sözleşmeli personele ek destek sağlamak amacıyla yetkili sendika ile görüşerek Sosyal Denge Sözleşmesi yapılabilmesi için Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin’e yetki verildi. Belediye, yetkili sendika ile personellerine ek destek için görüşmeler yapacak.

2.jpg

VELİ GÜNDÜZ ŞAHİN HIZLI BAŞLADI

İlçedeki parkların isimlendirilmesini içeren İsimlendirme Komisyon Raporu, çiftçilerin karşılaştığı temel sorunları içeren Tarım ve Hayvancılık Komisyon Raporu, temizlik hizmetlerinin sağlanmasına yönelik Çevre ve Sağlık Komisyon Raporu, gençlere yönelik Gençlik ve Spor Komisyon Raporu, teknolojik alt yapının geliştirilmesini içeren AR-GE Komisyon Raporu ve ilçedeki işletmelerin denetlenmesi ile buna karşı alınabilecek önlemleri içeren Tüketici Hakları Komisyon Raporu yapılan meclis toplantısında oy birliği ile kabul edildi ve çalışmalara başlanıldı.

3.jpg

ALT YAPI ÇALIŞMALARI
Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, seçim sürecinde sık sık bahsettiği projeleri hayata geçirmek için düğmeye bastı. Yatırım çalışmaları, kültür ve sanat etkinlikleri, esnafın gelişimi ve eğitimine destek olacak mesleki kurslar ve seminerler, engelliler ve yaşlılar ile Mamak’taki alt yapı çalışmalarını geliştirecek ve iyileştirecek hizmetler belediye meclisinde kabul edilirken Mamak Belediyesi 2023 Yılı İdare Faaliyet Raporu kabul edilmedi.

manset.jpg

BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI
Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin’in göreve gelir gelmez reklam panolarına Mustafa Kemal Atatürk’ün posterlerini asması büyük beğeni topladı. Mamak’ın dört bir yanına asılan posterler özellikle sosyal medyada büyük ilgi topladı. Posterlerin bulunduğu panolarda önceki dönem belediye başkanı Murat Köse’nin afişleri bulunuyordu. O afişler kaldırılarak yerine Mustafa Kemal Atatürk’ün posterleri asıldı.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.