Abdulkerim SOLAK

Abdulkerim SOLAK

Yeni yıl hepimize huzur getirsin

Yeni yıl hepimize huzur getirsin

2017 yılının bitimiyle beraber girdiğimiz 2018 yılında bakalım bizleri neler bekliyor olacak. Ama tek temennim terörsüz, şehitsiz, patlamasız bir 2018 olmasını istiyorum. 2017'ye kadar olan tüm acılarımızın sonunun gelmesini ve insanların artık bir beraber bütün olarak yaşamalarını istiyorum.
İşverenin işçisini düşündüğü, babaların ailelerine sahip çıktıkları, kadınların çocuklarıyla güzel bir gelecek yaşamasını, öğrencilerin gelecek açısında ferah bir ortamda yaşayacağı bir 2018 istiyorum.
Geçmiş yıllardan bu zamana kadar içimizde taşıdığımız acıların son bulmasını istiyorum. Türkiye ve civarında yaşanan kritik gelişmelerin, ihracat ve ithalat durumlarının ülkemize en hayırlısı olarak etki etmesini istiyorum. 
Terörün son bulduğu ve huzurlu bir ortamda güle, eğlene yaşamak istiyorum. Yaşanacak ne kadar güzellik varsa hepsini yaşayalım istiyorum. Ağlayacaksak bile mutluluktan sabahlara kadar ağlayalım istiyorum.
Medyacılara serbest haber ve hür içerik haklarının korunmasını istiyorum. Yazarların kalemlerinin susturulmadığı, gazetelerin hür manşetler atabildiği bir 2018 istiyorum. Umarım bu yazdıklarımın güzel bir mutluluk getirdiği günleri görürüm.
Diğer yandan 2018 başlangıcıyla beraber hem okurlara ve hem de Haber Vaktim gazetesi çalışanlarına teşekkürlerimi sunuyorum. Gazeteden yazımı okuyup mail adresimden eleştiri ve başarı dileklerinde bulunan tüm okurlarıma, yazılarımı eksiksiz olarak hatalı ise düzelterek yayına koyan gazete çalışanlarına tekrar teşekkür ediyorum.
Gazetemizin bol ödüllü bir sene geçirmesini ve ayrıca benim de şu anda işsiz olduğum için kendime parasından ziyade güzel mutlu olabileceğim iyi bir iş diliyorum. Tüm Müslüman aleminin 2018'i kutlu olsun. Huzurlu senelere...
 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR