Yolcuları almadan yola devam ediyor

Yolcuları almadan yola devam ediyor

Toplu taşımada Doğantepe- Kuğulupark güzergâhında sorun yaşanıyor. 391 numaralı EGO’nun beklemeden yola devam etmesinden şikâyetçi olan vatandaşlar, yetkililerden acil olarak çözüm bekliyor.

Büyükşehir yönetimindeki toplu taşımada Doğantepe- Kuğulupark güzergâhında sorun yaşanıyor. Vatandaşlar, 391 numaralı EGO’nun beklemeden yola devam etmesinden şikâyetçi. Son olarak geçtiğimiz günlerde otobüsün 30392 numaralı durakta bekleyen yolcuları almaması üzerine vatandaşlar tepki gösterdi. Yolcuların otobüse binememesi üzerine durakta uzun kuyruklar oluştu. Benzer durumların defalarca kez tekrarladığını dile getiren vatandaşlar, yetkililerden acil olarak çözüm bekliyor.

391-sorunu.jpg

BEKLEMEDEN YOLA DEVAM EDİYOR

Doğantepe ile Kuğulupark arası yolcuları bir an evvel ulaşım sorunlarına çözüm bekliyor. Kuğulupark’tan hareket eden 391 numaralı EGO otobüsünde, Ulus’taki 12221 numaralı durakta başlayan kalabalık, özellikle 30392 numaralı durakta giderek artıyor. Çoğu zaman yoğunluktan dolayı vatandaş otobüse binemiyor. Son olarak geçtiğimiz günlerde otobüsün 30392 numaralı durakta bekleyen yolcuları almaması üzerine vatandaşlar tepki gösterdi. 1 saat boyunca yeni otobüsün gelmesini bekleyen vatandaşlara, yenileri de eklenince uzun kuyruklar oluştu.

hayriye-demir.jpg

“OTOBÜS SEFERLERİ YETERSİZ KALIYOR”

Durumla alakalı şikâyetini dile getiren Hayriye Demir adlı vatandaş, “Uzun zamandır otobüs problemi yaşıyoruz. Doğantepe’ye belli bir saatten sonra zaten dolmuş gitmiyor. Gelen otobüste oldukça geç geliyor. Otobüs seferleri yetersiz kalıyor. Otobüsler zaman zaman durakta beklemeden geçiyor. 66 yaşında bir kadınım, hastaneden geliyorum. 1 saattir otobüsün gelmesini bekliyorum. Gelen otobüste beklemeden geçti. Maalesef binemedim. Benle beraber birçok insan burada otobüsün gelmesini bekliyor. Burada bu yaşımda beklemek beni yoruyor. Yetkililerin acilen otobüs problemine çözüm getirmesini bekliyorum” dedi.

vatandas.jpg

VATANDAŞ DURUMDAN ŞİKÂYETÇİ

Yaşadıkları mağduriyeti 153’e bildirdiğini söyleyen Yasemin Okçu adlı vatandaş da şunları söyledi: “Yaklaşık yarım saat otobüs bekledim. Gelen otobüs kendi durağında durmak yerine 2 durak önce durdu. Kendi durağında durmak yerine şeritten çıkarak yoluna devam etti. Şimdi yeni gelen otobüs 40 dakika sonra olarak görünüyor. Yaşadığımız mağduriyeti 153’ü arayarak anlattım. Soruna çözüm getireceklerini dile getirdiler. Daha önce de aynı problemi yaşadım ve şu anda tekrarı oluyor. Sorunun bir an önce çözüme kavuşmasını bekliyoruz.”

Kaynak:RÜVEYDA ASLIİPEK / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.