YouTube’da izlerken canınızın çektiği tostları işte bu mekanlar yapıyor: Ankara’nın sanayi tostçuları

YouTube’da izlerken canınızın çektiği tostları işte bu mekanlar yapıyor: Ankara’nın sanayi tostçuları

Şimdiye kadar yediğiniz tostları unutun. Salça, kaşar ve özel iri dilimlenmiş sucuğuyla sanayi tostu aklınızı başınızdan alacak. YouTube’da izlerken canınızın çektiği tostları bu mekanlar yapıyor. İşte Ankara’nın en iyi sanayi tostçuları…

Tostun ustaları gerçek sanayi tostunda bolca salça olur diyor. Klasik tosttaki malzemeler salça, sucuk ve kaşar. Ketçap mayonez kullanılmıyor. Bayat ekmek kullanmak önemli. Bildiğimiz sucuklu kaşarlı tostun dışındaki diğer meşhur tost sucuk ve yumurtadan yapılıyor. Yumurta direkt olarak ekmeğin içine kırılıyor ve tost makinesinin içinde sucukla beraber pişiyor. Bu tostun özelliği sucuklar piştikten sonra ortaya çıkıyor. Malzemenin gramajından baharatlara kadar her şey özel olarak ayarlanıyor. Şimdiye kadar yediğiniz tostları unutun. Salça, kaşar ve özel iri dilimlenmiş sucuğuyla sanayi tostu aklınızı başınızdan alacak. YouTube’da izlerken canınızın çektiği tostları bu mekanlar yapıyor. İşte Ankara’nın en iyi sanayi tostçuları…

Tostçu İsmail'in dükkanı

Tostçu İsmail

Tostçu İsmail’de tam karışık tost oldukça doyurucu ve lezzetli. Standartta biraz acılı olabiliyor ama özel hassasiyeti olmayan herkese hitap ediyor. Mekanın hemen her ürünü salaş sokak lezzetleri içerisinde değerlendirilebilir. Bu mekanda tostların içerisine koyulan malzemelerin hepsi özel olarak temin ediliyor. Yumurta, sucuk, salam, kavurma, kaşar ve özel acı sos. Pazar günleri kapalı. Hafta içi oldukça yoğun. Ankara’da sanayi tostu deyince akla ilk gelenlerden.

Adres: Ostim Mah. 1231/1 Sokak No: P35/1, Ostim Organize Sanayi Bölgesi/Ankara

Tostçu Ziver'in dükkanı

Tostçu Ziver

Bu mekana geldiyseniz kıng super karışık tostu denemelisiniz. Bir sanayi tostçusundan en fazla ne beklerseniz o çıtada bir lezzet geliyor. Servis biraz ağır ama içerisi boşsa sorun yaşamıyorsunuz. Hafta içi öğlen saatlerinde yoğunluk oluyor. Park yeri sıkıntısı yok. Arabanızı sanayide boş bulduğunuz yere koyabilirsiniz. Mekanın tavsiyesi olan süper tostu da bir deneyin. Ziver’de kart ile ödeme yok. İvedik Organize Sanayi yakınlarında iseniz ve bir sokak lezzetini tatmak istiyorsanız buraya uğrayabilirsiniz.

Adres: İvedik, İvedik Osb, 1323. Cad., Köşebaşı, Yenimahalle/Ankara

Sanayi tostları,

Tostçu Ramazan

YouTube’da benzerlerini izlerken canınızın çektiği tost var ya, işte o tost Tostçu Ramazan’da. Yediğiniz en güzel tostu unutun. Ramazan ustanın sanayi tostu salça, kaşar ve özel iri dilimlenmiş sucuğuyla aklınızı başınızdan alacak. Tostların yanında iki yeşil, iki siyah zeytin ve bir miktar Arnavut biberi geliyor. Bu mekana gelecek başkentlilere kasap tostu tavsiye ederiz. Öğlen 12.00’den sonra yoğunluk başlıyor. Siparişinizin hazır olması biraz zaman alabiliyor.

Adres: Macun, Gimat No:16, Yenimahalle/Ankara

Tostçu Turgut'un dükkanı

Tostçu Turgut

Turgut ustanın mekanında karışık sanayi tostunu yanında çay ile birlikte uygun fiyata yiyebilirsiniz. Mekanda 150 gramlık ekmekler kullanılıyor. Tost ise oldukça doyurucu ve lezzetli. Kullanılan ürünler kaliteli. Tostun yanında gelen yeşil ve siyah zeytin ağzınızda güzel bir tat bırakıyor. Tekrar dener miyim diye düşünmeyecekseniz. Mekana özel satılan susurluk tostu muhteşem. Kullandığı malzemeler kaliteli ve dengeli. Kavurmalı, pastırmalı, tulum peynirli ve terayağlı ortaya karışık tostu mutlaka denenmeli. Böyle bir tostu Türkiye Cumhuriyeti’nde az yerde yiyebilirsiniz.

Adres: Yenimahalle Mah, Fatih Sultan Mehmet Blv No:212, Yenimahalle/Ankara

Tostçu babanın dükkanı

Tostçu Baba

Tadına doyamayacağınız bir lezzet. Gitmeyen pişman olur, gerçek sanayi tostunun tadına burada varacaksınız. Sanayi tostu deyince ilk akla ilk gelen mekan. Lahmacun ve pide de yapılıyor ama uzmanlık alanı sanayi tostu. Tostçu Baba kendi special tostunuzu oluşturabileceğiniz nadir işletmelerden. Tostun yapıldığı ızgara sürekli temizleniyor, temizliğe çok dikkat ediliyor. Sanayi tostu için şaşmazda tek isim.

Adres: Bahçekapı, 2467. Sk. No:12, 06797 Etimesgut/Ankara

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.