Yusuf Tekin MEB’i değiştirmeye devam ediyor: Derslik sayılarında yeni düzenleme

Yusuf Tekin MEB’i değiştirmeye devam ediyor: Derslik sayılarında yeni düzenleme

İş insanı Erhan Dedeoğlu'nun bağışıyla Güngören'de inşa edilen lisenin açılış töreninde Bakan Yusuf Tekin, çiçeklerle karşılandı. Bakan Tekin, yeni eğitim öğretim yılında uygulanacak derslik sayısının artırılacağına dair önemli bir açıklama yaptı.

İş insanı Erhan Dedeoğlu'nun cömert bağışıyla Güngören'de inşa edilen lisenin açılış töreninde Bakan Tekin, çiçeklerle karşılandı. Dualar eşliğinde gerçekleşen açılış töreninde Bakan Tekin, yeni eğitim öğretim yılında uygulanacak derslik sayısının artırılacağına dair önemli bir kararı duyurdu.

Tekin açılış töreninde yaptığı konuşmada, "Gerçekten eğitime gönül vermiş bir milletiz. Eğitimin önemini kavramış bir milletiz. Milletimize tekrar huzurlarınızda teşekkür ediyorum" ifadeleriyle duygularını dile getirdi.

2.jpg

BELEDİYE AÇIKLAMASI

Buna ek olarak belediyelerle ilgili önemli bir konuya değinen Bakan Tekin, "3-5 yıllık süreçte bekletilen, ancak uygun bir zemin bulunamadığı için geciken pek çok yatırımımız var" diyerek okul inşaatlarının neden geciktiğini anlattı.

Belediyelere hitaben konuşan Tekin, "Belediye başkanlarımız sayesinde uygun araziler üzerine okul inşaatı hayırseverlerimiz tarafından rahatlıkla inşa edilebiliyor" şeklinde konuştu.

Konuşmanın ardından Güngören Belediye Başkanı tarafından öğrencilere kitap seti hediye edildi.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.