2. Oto galeri sitesi için birlik çağrısı

2. Oto galeri sitesi için birlik çağrısı

ANAKOOP çatısı altında toplanan galericiler, ikinci bir oto galericiler sitesi inşa etmek için harekete geçti. Katılımcılara, brifing veren ANAKOOP ve ANODER Başkanı İlkay Kalkan, projeyi gerçekleştirebilmek için birlik içinde olmaları gerektiğini söyledi

Ankara Oto Galericileri Toplu İş Yeri Kooperatifi (ANAKOOP) Yemekli Bilgilendirme ve İstişare Toplantısı, Subayevleri’nde bir lokantada yapıldı. ANAKOOP üyesi esnafın yoğun katılım gösterdiği toplantı, Ankara Oto Galericileri Derneği (ANODER) ve ANOKOOP Başkanı İlkay Kalkan’ın açılış konuşması ile başladı. 

BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE HAREKET ETMELİYİZ

ANAKOOP’a bir arsa kazandırmak için gerçekleştirdikleri görüşmelere değinen ve artık sona yaklaşıldığını ifade eden Kalkan, konu ile ilgili üyelerin yoğun desteklerinden son derece memnun olduğunu söyledi. ANODER’in, Ankara’ya ikinci Oto Galericiler Sitesini kazandırmak için çalıştıklarını ve Ankaralı Oto Galericilerin mevcut sorunlarını çözmek için gayret sarf ettiklerini hatırlatan Kalkan, ilgili arsayı satın alabilmek için tüm üyelere destek olma çağrısında bulundu. Üye katılımcılar söz alarak, Başkan Kalkan ve Yönetim Kurulu Üyelerine desteklerini açıkladılar. Konuşmasına devam eden Kalkan, kendisine yöneltilen soruları yanıtlayarak, ileriye dönük projeleri gerçekleştirebilmek için birlik ve beraberlik içinde hareket etmenin önemine vurgu yaptı.

ARSA İHTİYACIMIZI KARŞILAMALIYIZ

Başkan Kalkan’ın konuşmasını tamamlaması üzerine, ANODER ikinci başkanı Mustafa Macar, ANOKOOP’un iktisadi durumu ve hukuksal işleyişi ile ilgili brifing verdi. 
ANAKOOP Yemekli Bilgilendirme ve İstişare Toplantısı’nda Ankara’ya İkinci Oto Galericiler Sitesi’ni kazandırmak için arsa ihtiyacının bir an evvel karşılanmasına ve üyelerin proje için ilgili ödemelerini yapmalarına karar kılındı. Oto Galericiler Sitesi ile ilgili projenin hazırlanarak 2018 yılının ilk aylarında yeni kararların alınması için ANAKOOP Genel Kurul toplantısı yapılmasında görüş birliği sağlanarak toplantı sonlandırıldı.

CİHAN ÖZKAN / HABERVAKTİM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.