Akyurt Belediyesi yüz binlerce litre mazot alacak

Akyurt Belediyesi yüz binlerce litre mazot alacak

Akyurt Belediyesi, araç ve hizmetlerinde kullanmak üzere 325 bin litre motorin ve 17 bin 500 litre benzin alımı gerçekleştirecek. Yakıt tedariki için düzenlenecek açık ihale, 1 Aralık 2026 tarihinde yapılacak.

Akyurt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, belediyenin akaryakıt ihtiyacını karşılamak amacıyla satın alma ihalesine çıkıyor. 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu’nun 19’uncu maddesi kapsamında açık ihale usulüyle gerçekleştirilecek alımda 325 bin litre motorin ve 17 bin 500 litre 95 oktan kurşunsuz benzin temin edilecek. İhalenin kayıt numarası ise 2026/2176088 olarak açıklandı.

İHALE 1 ARALIK’TA YAPILACAK

Elektronik ortamda gerçekleştirilecek ihalenin teklifleri, 1 Aralık 2026 tarihinde saat 10.00’da Akyurt Belediyesi Meclis Toplantı Salonu’nda açılacak. İsteklilerin ihale dokümanını EKAP üzerinden indirmesi ve tekliflerini elektronik imzayla aynı sistem aracılığıyla iletmesi gerekecek. İhaleye yalnızca yerli istekliler katılabilecek.

YAKIT TESLİMATI 2027 SONUNA KADAR SÜRECEK

Sözleşmenin imzalanmasının ardından akaryakıt teslimatı, belediyenin ihtiyaçları doğrultusunda peyderpey yapılacak ve 31 Aralık 2027 tarihine kadar devam edecek. Belediye, ihtiyaç miktarındaki değişiklikler nedeniyle toplam alım miktarında yüzde 20 artış veya azalış toleransı uygulayabilecek.

İhalede ekonomik açıdan en avantajlı teklif yalnızca fiyat esasına göre belirlenecek. Katılımcılardan teklif bedelinin en az yüzde 3’ü oranında geçici teminat istenecek. Tekliflerin geçerlilik süresi ise ihale tarihinden itibaren 90 takvim günü olacak.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.