20 yıllık internet sorunu 2 haftaya çözülüyor

20 yıllık internet sorunu 2 haftaya çözülüyor

Çubuk Atatürk Mahallesi sakini Engin Çayırcı, oturdukları binada 20 yıldır internet hizmeti bulunmadığını gazetemize aktarması üzerine yetkililer harekete geçti. Sorun 2 hafta içerisinde çözülecek.

Çubuk Atatürk Mahallesi'nde 20 yıldır internet hizmeti alamayan sakinler, özellikle okul çağındaki çocukların ders çalışamadığını gazetemizde yaptığı açıklamalar ile dile getirmişti.

Haberimizin yayınlanmasıyla birlikte Türk Telekom yetkilileri 1 gün içerisinde harekete geçerek 20 yıldır mağdur olan vatandaşlara destek sağlama sözü verdi. Engin Çayırcı, gazetemize teşekkür ederek yıllardır çözülmeyen sorunlarının haberimiz sayesinde çözüme kavuşacağını belirtti.

intert.jpg

NE OLMUŞTU?

Çubuk Atatürk Mahallesi sakini Engin Çayırcı, 20 yıldır internet hizmeti alamadıklarını ve binada yaşayan okul çağındaki çocukların derslerine çalışamadığını gazetemize yaptığı açıklama ile ifade etmişti. Çubuk’un neredeyse bütün köylerinde olan internet bağlantısının kendi binalarında olmadığını belirten Engin Çayırcı, yetkililere sitem etmişti.

foto.jpg

TÜRK TELEKOM İLETİŞİME GEÇTİ

Haberimizin yayınlanması üzerine durumdan haberdar olan Türk Telekom yetkilileri gazetemiz ile iletişime geçerek 20 yıldır mağdur olan vatandaşlara 1 gün içerisinde ulaştı. Hem gazetemizle hem de vatandaşlarla iletişime geçen Türk Telekom, sorunun 2 hafta içerisinde çözüleceğini ifade etti.

engin.jpg

GAZETEMİZE TEŞEKKÜR

İnternet mağduru Engin Çayırcı, “20 sene boyunca internet kullanamadık. Her ne yaparsak yapalım bir türlü evimize altyapıyı getiremedik. Sizin haberinizin yayınlandığı gün yetkililer hemen bize ulaştılar ve destek sağlamak için bilgilerimizi aldılar. Bu nedenle gazetenize çok teşekkür ederim yıllardır çözülmeyen sorunumuz haberiniz sayesinde çözülüyor” dedi.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.