2023 Fidan Toprakla Buluştu

2023 Fidan Toprakla Buluştu

AK Parti Ankara İl Başkanlığınca düzenlenen "2023'e Doğru, 2023 Fidan Toprakla Buluşuyor" etkinliği kapsamında, fidanlar toprakla buluştu. Genç fidanların birbirleriyle fidan dikme yarışı ise renkli görüntülere sahne oldu.

 

ANKARA’YA EN ÖNEMLİ HİZMET

Geleceğe yatırım yapan etkinliğe öncülük eden AK Parti Ankara İl Başkanı Mustafa Nedim Yamalı bir ülkenin en değerli kaynağının ormanlık alanları olduğunu belirterek, ormanlık alanın ortasına diktikleri çınarın Türkiye'yi temsil ettiğine işaret etti. Yamalı, "Her ağaç Ankara'da tozun biraz daha azalması demektir, her ağaç Ankara'da iklimin biraz yumuşaması demektir. Aynı zamanda bu çalışmamız Ankara’mıza da en önemli hizmetlerden biridir" dedi.

 TÜRKİYE’DE AĞAÇ DEVRİMİ

AK Parti Ankara Milletvekili Emrullah İşler ise AK Parti'nin iktidara geldiği günden bugüne kadar pek çok alanda devrim yaptığını, fakat en büyük devrimi Türkiye'deki ağaç sayısını ve yeşil alanları artırmakla gerçekleştirdiklerini ifade etti. İşler, yeşil alanların artmasına önem verdiklerini vurgulayarak, "Ülkemizin bir bozkırdan yeşil bir ülke haline gelmesi için hep birlikte gayret ediyoruz" diye konuştu.

 

OSMAN AKDOĞAN/ HABERVAKTİM-

 

AK Parti Ankara İl Başkanlığınca düzenlenen "2023'e Doğru, 2023 Fidan Toprakla Buluşuyor" etkinliği kapsamında, 2023 fidan toprakla buluştu. Sabancı Bulvarı'ndaki geniş alana dikilen çam ağaçları, bölgeye yeşil ve güzel bir görünüm kazandırdı. Yüzlerce partili tarafından gerçekleştirilen ağaç dikimi renkli gösteriler sahne oldu. Büyüklerin yanı sıra küçüklerin ağaç dikme merakı fotoğraf karelerine yansıdı. Başkent Ankara'nın ilçelerini temsilen 25 ardıç ağacı da bölgenin farklı noktalarına AK Parti Ankara İlçe Başkanlarınca dikildi. Önceki gün gerçekleştirilen ağaç dikme etkinliğine siyasiler de yoğun ilgi gösterdi. AK Partili Milletvekilleri ile AK Partili ilçe başkanları fidanları toprakla buluşturmak için birlikte kürek salladı.

EN ÖNEMLİ HİZMET

Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren AK Parti Ankara İl Başkanı Mustafa Nedim Yamalı bir ülkenin en değerli kaynağının ormanlık alanları olduğunu belirterek, ormanlık alanın ortasına diktikleri çınarın Türkiye'yi temsil ettiğine işaret etti. Yamalı, çınar ağaçlarının bin sene yaşayabildiğini, fidanların dikildiği ormanın da bin sene yaşamasını ümit ettiklerini, her ağacın Ankara'ya biraz daha yağmur düşmesine vesile olacağını vurgulayarak, "Her ağaç Ankara'da tozun biraz daha azalması demektir, her ağaç Ankara'da iklimin biraz yumuşaması demektir. Aynı zamanda bu çalışmamız Ankara’mıza da en önemli hizmetlerden biridir" dedi.

TÜRKİYE’DE AĞAÇ DEVRİMİ

Eski İçişleri Bakanı ve AK Parti Ankara Milletvekili Emrullah İşler ise AK Parti'nin iktidara geldiği günden bugüne kadar pek çok alanda devrim yaptığını, fakat en büyük devrimi Türkiye'deki ağaç sayısını ve yeşil alanları artırmakla gerçekleştirdiklerini ifade etti. İşler, yeşil alanların artmasına önem verdiklerini vurgulayarak, "Ülkemizin bir bozkırdan yeşil bir ülke haline gelmesi için hep birlikte gayret ediyoruz" diye konuştu.

2023 İÇİN ANLAM TAŞIYOR
AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Lütfiye Selva Çam da, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın belirlediği 2023 hedefini anımsatarak, 2023 fidanın dikilmesinin çok anlam taşıdığını belirtti. Çam, "Yaptığımız etkinliklerle, yaptığımız kanunlarla inşallah 2023 hedefimizi tutturacağımıza inanıyorum" şeklinde konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.