3 bin oto esnafı iftar  buluştur

3 bin oto esnafı iftar buluştur

Ankara Oto Sanatkarları Esnaf Odası, yaklaşık 3 bin oto esnafını iftar sofrasında buluşturdu. Başkan Mustafa Arslanoğlu, esnaflarla daha fazla kaynaşmak için bu tarz organizasyonların daha sık yapılacağının sözünü verdi

 Ankara Oto Esnafı, iftar programına geniş katılım gösterdi. İftar programına Ankara Mobilyacılar Odası Hüseyin Taklacı da katıldı. Ankara Oto Sanatkarları Esnaf Odası, yaklaşık 3 bin oto esnafını iftar sofrasında buluşturdu. İvedik'teki özel bir işletmede bir araya gelen oto esnafları, bu anlamlı günde birlik ve beraberlik mesajı verdi. İftar programına birçok STK temsilcisi de katıldı. 

HER ŞEY OTO ESNAFI İÇİN

3 bin esnafın katıldığı iftar programında konuşan Ankara Oto Sanatkarları Esnaf Odası Başkanı Mustafa Arslanoğlu, davete icabet eden oto esnafına ve STK temsilcilerine teşekkür ederek konuşmalarına başladı. Oto esnafının sorunlarını çözmek adına büyük bir gayret gösterdiklerini ifade eden Arslanoğlu, "Sizlere hizmet etmek için yoğun bir çaba içerisindeyiz. Sorunlarınızı çözmek için her türlü çabayı gösteriyoruz, elimizden geleni yapıyoruz. Sizin sayenizde sorunları çözmeye çalışıyoruz. Çok şükür birçok sorunumuzu çözdük. Oto esnafımızı hak ettiği yere çıkarmak için gayretimiz gece-gündüz sürecek" dedi. 

ÜÇÜNCÜ BÜYÜK İFTAR

Ankara'nın farklı noktalarında bulunan sanayi esnaflarıyla ayrı ayrı programlarda bir araya geldiklerini kaydeden Başkan Arslanoğlu, "Oto esnafımız ile gerçekleştirdiğimiz bu 3. iftar programımız. İlk olarak Pursaklar-Siteler ve Akyurt'taki esnaflarımız ile büyük bir katılım ile iftar yaptık. Daha sonra ise Şaşmaz'daki esnafımızla bir araya geldik. Çok şükür bugün de İvedik- Ostim ve Gimat bölgesindeki esnaf kardeşlerimiz ile yani sizlerle beraberiz. Ne mutlu oto sanatkarları esnafına" diye konuştu. 

GÖNÜL SOFRALARINA DEVAM

"Ankara'da takdiri şayan oldukça kalabalık bir şekilde böyle kalabalıklarla iftar yapıyoruz"  diyen Ankara Esnaf Oto Sanatkarları Başkanı Mustafa Arslanoğlu, "Sizlerin desteği ve gayreti bundan sonra bu gönül sofralarının devamını getireceğiz. Birçok programda sizlerle beraber olacağız" şeklinde konuştu.   OSMAN AKDOĞAN/ HABERVAKTİM-

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.