35 bin öğün yemek depremzedelere dağıtılacak

35 bin öğün yemek depremzedelere dağıtılacak

Yemeksepeti ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Adıyaman'daki depremzedelere destek olmak amacıyla TOBB tarafından kurulan çadırda iftar yemeği dağıtma projesi başlattı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve Yemeksepeti işbirliğiyle, Adıyaman'da yaşayan depremzedeler için kurulan çadırda Ramazan ayı boyunca iftar yemeği ve Ramazan Bayramı'nda yemek dağıtımı gerçekleştirilecek. Bu süre içinde toplam 35 bin öğün yemek, bölgedeki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak. Ramazan ayı ve Ramazan Bayramı sürecinde ihtiyaç sahibi 1.000 kişiye, 35 öğün yemeğin dağıtımına başlandı. İşbirliği kapsamında 35 bin öğün yemek dağıtılmış olacak.

1000 KİŞİLİK YEMEK DEPREMZEDELERE ULAŞACAK

Ramazan ayının ilk günü itibariyle başlayan yemek dağıtım organizasyonu, Ramazan Bayramı'nın son gününe kadar devam edecek. Yemekler, özenle hazırlanmış menülerden oluşacak ve hijyen kurallarına titizlikle uygun bir şekilde hazırlanarak dağıtılacak. Yemeksepeti ve TOBB'un bu anlamlı işbirliği ile Adıyaman'da yaşanan depremin ardından bölgedeki vatandaşlara yardımcı olunması amaçlanıyor. 1000 kişilik oturma kapasitesine sahip olan TOBB çadırında depremzedelerin, Ramazan ayında iftarlarını daha huzurlu ve rahat bir şekilde açabilmeleri hedefleniyor.

ÇALIŞMALARIMIZ SÜRECEK

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu konu ile ilgili yaptığı açıklamada, "Yemeksepeti ile gerçekleştirdiğimiz işbirliği sayesinde, Adıyaman'da yaşayan depremzede vatandaşlarımıza bu zor dönemde bir nebze de olsa katkı sunabiliyorsak ne mutlu bize. Adıyaman dışında Elbistan, İslahiye, Kırıkhan ve İskenderun’da kurulan çadırlarımızda yemek dağıtım hizmetimiz devam ediyor. Bölgedeki çalışmalarımızı çok yönlü biçimde sürdürmeye devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

Yemeksepeti CEO'su Mert Baki ise "Adıyaman'daki depremzedelere yardım eli uzatmak amacıyla TOBB ile işbirliği yaparak, Ramazan ayı ve Ramazan Bayramı boyunca yemek dağıtımı gerçekleştirmekten mutluluk duyuyoruz. Yemeksepeti olarak depremin ilk gününden itibaren tüm imkânlarımızı seferber ettik, etmeyi de sürdüreceğiz. Vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz." dedi.

Haber Merkezi / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.