365 camiye yapılan saldırı İslamafobinin Avrupa’daki halini göstermeye yeter.

365 camiye yapılan saldırı İslamafobinin Avrupa’daki halini göstermeye yeter.

Sincan’da din görevlileriyle bir araya gelen Diyanet-Sen Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Omurca, “Şuan Avrupa'nın içinde bulunduğu durum hilal ile haç savaşını başlatmaya yöneliktir” dedi.

Sincan’da din görevlilerinin sorunlarını dinleyen Diyanet-Sen Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Omurca, küresel güçlerin oluşturduğu İslamafobi hakkında konuştu. “Hristiyan dünyası İslam mensubu olan herkesi kendilerine düşman görmeseydi 365 camiye saldırı olur muydu” diye soran Omurca, “Biz ne kadar İslam’ı övsek de bu insanların anlamak istediği tek şey İslam’ın barbar bir din olduğudur. Geçmişten bu güne görmek istedikleri tablo sadece budur” ifadelerini kullandı.

KORKTUKLARI İÇİN SALDIRIYORLAR
İslam dünyasının derin bir uykuda olduğunu söyleyen Omurca, konuşmalarını söyle sürdürdü;  “İslam’ın evlatları uyurken evlerinin içine kadar giren emperyalist saldırılarla çocuklarını Haçlılara kaptırmaktalar. Görsel basının özendirmeleri ile Haçlıları çekici kılmak çocuklarımızın özentisi ile sonuçlanıyor. Televizyonlarla insanların beyinleri uyuşturulurken saman altından çok sular yürütülüyor. Bugün bir adım öne çıkmaya çalışan Türkiye, yedi düvelin saldırısı ile karşı karşıya. Çünkü Haçlılar çok iyi biliyor ki İslam’ı tekrar yaşayan bir ülke, yeniden doğan bir ülke olacaktır.  Avrupa'nın korktuğu başına gelmesin diye sürekli saldırı halinde. Bu ülkeye yaşatılan her saldırı, her şiddetin altında emperyalist batının kirli tuzakları vardır. Maşa olarak kullandığı mankurtları bu ülkeye musallat eden Batı dünyası, ne kadar darbe yaparsa yapsın, ne kadar bomba patlatırsa patlatsın bunun karşısında bir olmamızı, birlik olmamızı görecektir. Bu saldırıların bize verdiği tek ders bir olmamız, birlik olmamız, iri olmamız, diri olmamızdır.” 

İÇ DİNAMİKLERİMİZE SALDIRILIYOR
Ahlaki sorunların yozlaşma saldırıları olarak kullanıldığını dile getiren Diyanet-Sen Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Omurca, “Kilometrelerce öteden İslam beldelerine musallat olan bu insanların tek dayanağı bu dünyadaki bütün Müslümanları düşman olarak görmeleridir. Petrol, yer altı zenginlikleri ise görünen yüzüdür. Sokaklarda ahlaki çöküntüyle saldırı halindeyiz. Caddelere atılan hayat kadınlarının kartları, okullarından çıkan gençliğimize saldırıdır. Okulların çıkışında esrar, eroin işi yapan taşeronlar bu ülkenin iç dinamiklerine birer saldırıdır. Bugün farklılıkları zenginlik olarak gösterenler zararlı zararsız ayırımını yapmamaktalar. Unutulmamalıdır ki dışarıdan gelen saldırılar, iç dinamiklere yapılan saldırılarla pekiştirilmek istenmektedir. Bunun sonucunda da iskeleti çürütülmüş bir Türkiye hayalidir” dedi.

UĞUR ÖĞÜT / HABERVAKTİM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.