5 Aydır BU HALDE

5 Aydır BU HALDE

Kızılırmak Caddesi ve Olgunlar Caddesi’nde altyapı çalışmaları için kazılan yollar uzun zamandır onarılmayı bekliyor. Araçlarda maddi zarara neden olan bozuk yollar vatandaşları sitem ettiriyor. 

Çankaya ilçesinde bulunan Kızılırmak ve Olgunlar Caddesi’ndeki altyapı çalışmaları nedeniyle tahrip olan yolları çevredeki sürücülerin tepkisini çekiyor. Ankara Büyükşehir Belediyesinin kontöründeki yolların durumunu şikayet etmekten bıktık diyen taksiciler, “Doğalgaz, elektrik için buraları kazdılar. Yaklaşık 5 aydır bu yollar bozuk halde duruyor. Buraya Büyükşehir Belediyesi bakıyor.

Biz artık şikayet etmekten bıktık. Biz arıyoruz, çevre esnafı arıyor, yoldan geçen vatandaşlar arayıp onarılmasını istiyor. Cadde üzerindeki çukurlar çok tehlikeli. Geçerken dikkat edilmezse arabanın lastiğini kesiyor. 3 ayda bir Z Rot kolu değiştirmek zorunda kalıyoruz. Bu yollar araçlarımıza büyük zarar veriyor” şeklinde konuştu. 

MAVİ MASAYI BIKTIRDIK

Kızılırmak Caddesi’ndeki sürücüleri zor durumda bırakan yollar çevredeki esnafı kızdırıyor. Ellerinden geleni yapıp gerekli kurumları aradıklarını dile getiren çevre esnafı hala bir gelişme olmamasından yakınıyor. Görüşlerine başvurduğumuz çevre esnafları, “Mavi masaya günde 3-4 defa telefon ediyoruz. Artık oradakiler de bıkmış olacak ki bize ters konuşmaya başladılar. Ne arayıp duruyorsunuz, bakacağız, takip edeceğiz şeklinde söylemlerde bulunuyorlar. Ancak 5 ay civarı bir zaman geçti hala herhangi bir düzenleme yapılmadı. Büyükşehirden geri dönüş alamayınca Çankaya Belediyesi’ni aradık.

Onlar bizim kontrolümüzde değil biz bir şey yapamayız dediler. Sonra Çankaya Belediyesinden gelip sadece Olgunlar Caddesi’nin ortasına asfalt attılar. Onu da bize acıdıkları için yaptılar. Daha fazla bir şey yapamayız dediler. Rica minnet bir asfalt atabildiler ancak etraf hala berbat durumda. Bir an önce buraların düzenlenmesini Büyükşehir Belediyesinden talep ediyoruz” ifadelerini kullandı.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.