5 Liralık kıyafet izdihamı

5 Liralık kıyafet izdihamı

Ankara'da bulunan bir giyim mağazasında ürünlerin 5 liraya satıldığını duyan vatandaşlar izdihama neden oldu.

Kızılay Metro Çarşısı'nda bulunan bir giyim mağazası, ürünlerini 5 liraya satınca izdiham yaşandı. Son dönemde özellikle elektronik ürünler satan mağazalarda sıklıkla karşılaştığımız ucuz alışveriş izdihamı bu sefer bir giyim mağazasın da görüldü.

DENEMEDEN ALDILAR
Kızılay Metro Çarşısı'nda hizmet veren bir giyim mağazası yaptığı özel kampanyayla ürünleri 5 liraya satınca vatandaşlar mağazaya akın etti. Kaban, mont, hırka, kazak, ceket ve pantolon gibi ürünleri 5 liradan satın alabilmek için vatandaşlar birbirleriyle yarıştı. Mağazanın içerisine giremeyen vatandaşlar uzun süren kuyruklar oluşturdular. Çarşıdan geçen geçen meraklı vatandaşların da mağazaya yönelmesi kalabalığa neden oldu. Vatandaşların tezgahlarda ürünleri denemeden alması dikkatleri çekerken, bazı vatandaşlar arasında zaman zaman tartışma yaşandı. Ürünler kısa sürede tükendi.  

KAR AMACI GÜTMÜYORUZ
Özel bir tanıtım kampanyası yaptıklarını belirten mağaza yetkilisi, "Vatandaşlarımız yoğun bir ilgi gösteriyor. Tanıtım ve promosyon amaçlı olan ürünleri almak isteyen vatandaşlar mağazamıza akın etti. Herhangi bir sorun yaşanmasın diye müşterilerimize uyarılarda bulunuyoruz. Buna rağmen bazı küçük sıkıntılar yaşanabiliyor. Ürünlerimiz defolu falan değil üretim fazlası olan ürünlerimizi satıyoruz. Kar amacı gütmeden tanıtımımızı yapıp vatandaşlarımıza yardımcı olmaya çalışıyoruz. Benim bir çağrım olacak, sadece mağazamız adına konuşmuyorum. Tüm Ankaralıları kalite, güven ve ucuz fiyatın adresi olan Kızılay Metro Çarşı'sına bekliyoruz. 

İBRAHİM ETHEM ÜNAL / HABERVAKTİM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.