50 yıllık ihanet bu kitapta

50 yıllık ihanet bu kitapta

FETÖ ile sivil anlamda mücadelenin simgesi haline gelen TAY-DER; Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan ‘Çatı İddianame’yi kitap haline getirdi. 784 sayfalık kitapta FETÖ’nün 50 yıllık ihaneti derinlemesine anlatılıyor. 

 TAY-DER Başkanı Muhammed Gömük, FETÖ ihanetini anlatan bu kitabın tüm kitapçılarda bulunabileceğini söyledi. 
FETÖ ile sivil anlamda mücadelenin simgesi haline gelen Toplumsal Adalet ve Yardımlaşma Derneği (TAY-DER); Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Anayasal Düzene Karşı İşlenen Suçları Soruşturma Bürosu’nda hazırlanan ‘Çatı İddianame’yi kitap haline getirdi. Hain darbe girişiminin yıl dönümüne sayılı günler kala hazırlanan 784 sayfalık bu kitapta FETÖ’nün 50 yıllık ihaneti derinlemesine anlatılıyor. 

FETÖ’NÜN GERÇEK YÜZÜ BURADA

Büyük merak uyandıran kitap hakkında Habervaktim’e bilgi veren TAY-DER Başkanı Muhammed Gömük, “Kitaplaştırdığımız bu eser, 15 Temmuz 2016 Cuma gününün ilerleyen saatlerinde darbe girişiminin organizatörü Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) lideri Fetullah Gülen başta olmak üzere 73 sanığın yargılanmasına ilişkin Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Anayasal Düzene Karşı İşlenen Suçları Soruşturma Bürosu’nda hazırlanan ‘Çatı İddianame’ hakkındadır. FETÖ’nün nasıl sinsi bir örgüt olduğunu ve Türk milletine verdiği zararların hepsi bu kitapta bulunmakta” dedi.  

SAVCI ÇOŞKUN’A ANLAMLI TEŞEKKÜR

Çatı İddianameyi kitaplaştırmalarındaki nedenleri hakkında açıklama yapan Gömük, “Söz konusu iddianameyi kitaplaştırarak meraklılarıyla buluşturmak isteyişimizin amacı; öncelikle çok emek sarf edilmiş, her türlü şüphe ve tereddüttü bertaraf edici nitelikte ve ciddi araştırmalara neticesinde hazırlanmış örnek bir hukuki çalışmayı kalıcı hale getirme ve ilgililerin istifadesine sunma saikıdır. Ankara Cumhuriyet Savcısı Serdar Coşkun’un ne denli hassas ve zorlu bir çalışma yürüttüğünü de somut bir örnekle göstermiş oluyoruz. TAY-DER olarak kendisine gıyabında teşekkür ederiz” diye konuştu. 

FETÖ’NÜN GİZLİ SERVİSLERLE BAĞLANTILARI…

Gömük ayrıca şunları söyledi: “FETÖ’ nün çok bilinmeyen ‘Opus Dei’, ‘Moon Tarikatı’ gibi esrarengiz organizasyonlar ve birtakım gizli servislerle olan gibi bağlantılarını da bu iddianamede çok net ifadelerle bulabileceksiniz ki  bu küçümsenecek bir değer değildir. FETÖ’ nün 50 yıllık tarihinde bu gibi bağlantıları nedense bir tabu gibi görülmüş; tabuları yıkmak isteyen Necip Hablemitoğlu gibi isimlerse bunun bedelini canlarıyla ödemişlerdir. İşte bu türden çok kıymetli bilgileri 15 Temmuz’dan sonra kitap piyasasında mantar gibi çoğalan kitaplardan ziyade elinizdeki Çatı İddianamede bulabileceğinizi açık yüreklilikle temin ederiz. Çatı iddianamesini kitaplaştırmak için, sunuşu hazırlayarak gecesini gündüzüne katan TAY-DER Yönetim kurulu üyesi İbrahim Çetin’e, kitabın  maddi gelirini sağlayan TAY-DER Başkan Yardımcısı Muzaffer Köse’ye ve kitabı yayınlayan Kaynak yayınlarına teşekkür ederim.”OSMAN AKDOĞAN/ HABERVAKTİM-

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.