ABB Başkanı Yavaş: "Herkese eşit hizmet verdik"

ABB Başkanı Yavaş: "Herkese eşit hizmet verdik"

Seçim çalışmalarına devam eden Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Mamak Belediye Başkan Adayı Veli Gündüz Şahin adına destek çağrısında bulunurken, “Herkese eşit hizmet ettik. Ankara için herkesle iş birliği yaptık, teröristler dışında!” dedi.

31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala başkentte seçim hazırlıkları hız kesmeden devam ediyor. Son olarak bugün Mamak Bayındır’da açılan CHP Seçim Koordinasyon Merkezi’nde coşku dolu anlar yaşandı. Açılışa katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, “Ankara halkına, Mamak’a doya doya hizmet etmek istiyoruz. Başkanımızı size emanet ediyorum, kendimi size emanet ediyorum” diyerek seçim günü sandık başına gidecek vatandaşlardan, hem kendi adına hem de Mamak Belediye Başkan Adayı Veli Gündüz Şahin adına desteklerini istedi.

basliksiz-4.jpg

“ANKARA'YA HUZUR GELDİ”

5 yıl boyunca hiç kimseyi ayırmadıkları dile getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, bu süre zarfında rozetini çıkarttıklarını ve herkese eşit davrandıklarını belirtti.

“Ankara'ya huzur geldi. Ankara'ya bereket geldi” diyen Yavaş, “Şimdiye kadar belediyeye gelen kimseye nereye oy verdiğini hangi partiye kayıtlı olduğunu mu sorduk? Var mı böyle bir hakkımız? Herkese seçildikten sonra eşit hizmet ettik. O eskidendi. Oy veren yere hizmet ederim, oy vermeyene hizmet etmem diyen o eskidendi. Hiç kimseyi de ayırmadık. Yaptığımız bütün ihaleleri açık yaptık. 5 yıl boyunca bana oy vermeyenlerle ilgili tek kelime açıklamam olmadı. Bakın şimdi burada bugünkü seçim bürosunu organize eden arkadaşlarımız var. Daha önce AK Parti'de siyaset yapıyorlardı. Yan yana geldik. İşte biz Ankara'da herkesle iş birliği yapıyoruz. Teröristler hariç. Bunu herkes bilsin” ifadelerine yer verdi.

basliksiz-1.jpg

“BAŞKANIMIZI SİZE EMANET EDİYORUM”

Bu dönem Mamak Belediye Başkan Adayı Veli Gündüz Şahin ile beraber çok daha güzel hizmetler yapacaklarını vurgulayan Yavaş, “Allah nasip ederse görünen de o ki büyük bir oy farkıyla seçiliyoruz. Bunu AK Partililer de televizyonlarda açık açık söylüyorlar. Eksiğimiz meclis üyesi. Şimdi başkanımla el ele vereceğiz Mamak’a çok daha büyük hizmet edeceğiz. Onun için sizden destek bekliyoruz. Benim son 5 yılım. Bu 5 yılı el ele vererek, önümüze köstek olmayan belediye başkanlarıyla inşallah Ankara halkına, Mamak’a doya doya hizmet etmek istiyoruz. Başkanımızı size emanet ediyorum, kendimi size emanet ediyorum” diyerek vatandaşlardan desteklerini istedi.

basliksiz-2.jpg

“ALTINOK SERVETİNİ AÇIKLASIN”

“Ankara'da aday olan, rakibim olan şahıs dört dönem Keçiören Belediye Başkanlığı yaptı. Daha önce ilk belediye başkanlığı yaptığı zamanki servetiyle şimdiki servetini açıklasın. Bu hesabı halka vermek zorunda. Bekliyoruz hala” şeklinde konuşan Yavaş, şunları aktardı:

“Yarın bir gün ileride ben hesabımı öbür dünyada veririm. Bana kimse hesap soramaz mantığı bizde yok. Bu dünyada vermeyen hesabını öbür dünyada hiç veremez. Az inancı varsa sorumlu olduğu, parasını kullandığı insanlara hesabını versin. Bu nedenle diyorum ki bakın ben 2019'da mal beyanında bulundum, seçilmeden önce. Şimdi şu andaki mal beyanımı da verdim. Hala bekliyorum.”

basliksiz-1-recovered-001.jpg

Kaynak:Rüveyda Aslıipek/ gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.