ABB et satışında rekora gidiliyor: 60 tona yaklaştı

ABB et satışında rekora gidiliyor: 60 tona yaklaştı

Ankara Büyükşehir Belediyesi bünyesine ait Başkent Market ve mobil marketlerde Ramazan ayına özel indirimli satılan et satışlarında rekora doğru gidiliyor.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın Ramazan ayı öncesi verdiği müjde ile uygun fiyatlı et satışı, belirlenen noktalarda devam ediyor. ABB’nin sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımlarda vatandaşların memnun olduğu ve uzun kuyruklar oluşturduğu ifade edilmişti. Ramazan’ın ilk gününden itibaren yoğun talep gören uygun fiyatlı et satışlarında ilk 11 günde 59 ton 824 kilogram et satışı gerçekleşti.

et2.jpg

“BAŞKENTLİLERİN YANINDAYIZ”

Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal medya hesaplarından “Başkentlilerin yanındayız” başlığı ile yapılan paylaşımda ilk 11 günün et satışına dair bilgilere yer verildi. Söz konusu paylaşımda “Veteriner hekim kontrolünde muayenelerden geçirilen yüzde yüz yerli besi hayvanlarından elde edilen etler, uygun fiyatlarla Başkent Market Şubeleri ve ilçe ilçe gezen Başkent Mobil Marketlerde vatandaşlarımızı bekliyor. Uygulamanın ilk 11 gününde toplam 59 ton 824 kilogram et satışı gerçekleştirdik!” ifadeleri kullanıldı.

et3.jpg

6 NOKTA VE MOBİL ŞUBELERDE SATILIYOR

Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Mansur Yavaş’ın sosyal medya hesaplarından paylaşılan ifadelere göre uygun fiyatlı et satışlarının Ramazan’ın her günü devam edeceği belirtilmişti. Başkent Marketlerde satılan et ve kıymalar için ise yoğun kuyruklar oluştuğuna değinilmişti. Ankara’nın merkez ilçelerinde bulunan 6 adet Başkent Market Şubeleri’nde satılan uygun fiyatlı etler, aynı zamanda mobil satış şubeleri ile çevre ilçelere de ulaşabiliyor.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.